Kriminalvården

Kriminalvården logotyp

Vi behöver dig som kan förändra andras liv

Tycker du om att jobba med människor, vill du bygga ditt CV och vara med och bryta den onda cirkeln? Sök jobb hos oss på Kriminalvården. Just nu söker vi både sommarvikarier och medarbetare för tillsvidaretjänster. 

Illustration av man, kampanjbild.

Jobba hos Kriminalvården

Du som letar efter en tillsvidareanställning hittar just nu lediga jobb som kriminalvårdare och frivårdsinspektör, men vi söker även bland annat kockar och produktionsledare. 

Till dig som söker sommarjobb - Kriminalvården söker 1 800 sommarvikarier i år. Med godkänd gymnasieutbildning och rätt personlighet, kan du få ett av de mest utvecklande sommarjobb man kan ha – som kriminalvårdare. Ta chansen att bygga ditt CV med ett sommarjobb där du gör skillnad för människor. 

Möt några av våra medarbetare

MARCUS, KRIMINALVÅRDSINSPEKTÖR

Marcus:

”Jag har jobbat som kriminalvårdare, samordnare, vakthavande befäl och nu är jag kriminalvårdsinspektör. Så det finns många vägar att gå inom Kriminalvården.”

JOBBA HOS OSS

För att lyckas med vårt uppdrag behöver vi medarbetare med många olika kompetenser. Kockar, lärare, jurister, sjuksköterskor. Hos oss finns det fler än 70 olika yrkesroller runt om i Sverige.