Kriminalvarden.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig.

Kriminalvården logotyp

Administratör häktet Helsingborg

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

Kriminalvården region syd söker 1 administratör till Verksamhetsområde Helsingborg som består av två häkten med total 164 platser.

Vi söker nu en administratör.

Arbetsbeskrivning

Som administratör på häktet Helsingborg ansvarar du för intagnas medel, fakturahantering, del- och helårsbokslut, beställning och distribution av telefonkort, arkivering, registrering av kallelser till förhandling, omhäktningar, domar, registervård, beställning av kontorsmaterial, samt för postöppning. I arbetet ingår också att ge administrativt stöd till chef och övriga kollegor. Verksamhetsområdet leds av häkteschefen tillsammans med ett antal kriminalvårdsinspektörer.

Kvalifikationer

Du har lägst treårig gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot administration, kontor eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete med liknande arbetsuppgifter, där erfarenhet av arbete inom Kriminalvården är meriterande. Du har god IT-kompetens, är van vid att hantera ekonomi och har erfarenhet av agresso samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Stabilitet, flexibilitet, stresstålighet, ett pedagogiskt förhållningssätt och god samarbetsförmåga värderas högt. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi förutsätter att Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på att människan är utvecklingsbar. Kriminalvården är övertygad om att en arbetsplats som präglas av ett öppet klimat där, olikheter respekteras, bidrar till att skapa en bra arbetsmiljö. Kriminalvårdens arbetsmiljö och arbetstid är rökfri. Kriminalvården strävar mot en jämn könsfördelning och ökad etnisk mångfald. Vissa befattningar inom Kriminalvården är säkerhetsklassificerade. Detta innebär att registerkontroll kan föregå beslut om anställning.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Enligt överenskommelse, <br/>6 månaders provanställning kan tillämpas.

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-06
Referensnummer: A714333
Du är välkommen att söka:

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Ing-Britt Gustavsson
Kriminalvårdsinspektör
042-17 60 25
ing-britt.gustavsson@kriminalvarden.se

Thomas Nilsson
HR-handläggare
042 – 495 44 35
thomas.nilsson4@kriminalvarden.se

Fackliga företrädare

Jasminka Badurina
OFR-S/ST
042-1 760 00

Maria Dock
SACO
042-1 760 00

Susanne Gedda
SEKO
042-1 760 00

Övrigt

Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-101029

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.