Kriminalvården

Kriminalvarden.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig.

Kriminalvården logotyp

Administratör med inriktning lön, sommarvikariat

Kriminalvårdens servicecenter Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Kriminalvården startade ett eget servicecenter (KSC) 1:a januari 2015 som en del av processen att modernisera myndigheten. KSC stödjer myndigheten inom personal- och ekonomiadministrativa tjänster, supportfunktion samt myndighetens växelfunktion. Målet med KSC är att minska administration för chefer och klientnära personal genom en blandning av centralisering och utökat stöd. KSC fungerar som en väg in för frågor och har som mål att lösa alla frågor och problem på ett vänligt och professionellt sätt.

Du blir placerad i nya fräscha lokaler tio minuter från resecentrum, Norra Promenaden 86, Norrköping.

Arbetsbeskrivning

Vi söker administratörer med inriktning lön till vår sektion för Personaladministration (PA). Sektionens arbete omfattar löner, personaladministration, schemahantering, reseräkningar och utlägg. Du kommer att arbeta i en lönegrupp. I gruppens uppdrag ingår även att ge stöd i löneprocessen för medarbetare/PA och chefer i hela Kriminalvården nationellt. Vårt systemstöd är Heroma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet av arbete inom personaladministration som Kriminalvården bedömer relevant. Pågående utbildning inom Lön eller HR ses som meriterande. Erfarenhet av arbete med personalsystemet Heroma och statliga kollektivavtal samt löneprocesser och reseräkningar är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, vilket för oss innebär att du är en person med energi, idéer och engagemang. Det krävs att du är serviceinriktad, noggrann och strukturerad samtidigt som du är flexibel och har lätt att anpassa dig efter nya förhållanden. Du är även tydlig och ansvarsfull samt bidrar till en positiv atmosfär. Som person är du analytisk och har förmåga att både se helheten och detaljerna.

Då arbetet sker tillsammans med andra handläggare och mycket kommunikation sker med verksamheten så ser vi att du är kommunikativ med en god samarbetsförmåga, integritet och hög social kompetens.

Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar och du förväntas med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Tillträde 2018-05-28 eller enligt överenskommelse

Tidsbegränsat till: 2018-08-26

Ansökan

Ansök senast: 2018-03-06
Referensnummer: A755511
Du är välkommen att söka:

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 4

Kontakt

Kontaktperson

Petter Lindvall
Gruppchef
011-496 31 25

Fackliga företrädare

Ulf Grahn
Saco-S
077-22 80 800

Gunilla Jonsson
OFR-s/ST
077-22 80 800

Olof Carlstein
Seko
077-22 80 800

Övrigt

Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-101029

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.