Kriminalvarden.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig.

Kriminalvården logotyp

Administratör till enheten för forskning och utvärdering, Norrköping

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Kriminalvården är landets fjärde största myndighet med ca 11 000 medarbetare. Enheten för forskning och utvärdering, som är en del av myndighetens ledningsstöd, är inne i en spännande utvecklingsfas. Vi söker flera medarbetare som vill vara med och utforma uppdraget att stärka och utveckla evidensbaserad kriminalvård i en komplex organisation. Enheten ansvarar bl.a. för att utvärdera återfallsförebyggande insatser samt bistå organisationen med beslutsunderlag. Nu söker vi en assistent till enheten med placering i Norrköping.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna ställer krav på intresse för service, ansvarskänsla och någon som kan hantera administrativa uppgifter självständigt och med hög kvalitet. Du ska tycka om utmaningar och vilja arbeta på en arbetsplats där det ständigt händer saker. Som administratör kommer du att vara ett administrativt stöd till chef och medarbetare på enheten med uppgifter som t.ex. att förbereda möten, ta fram mötesunderlag, arrangera konferenser, skriva protokoll, redigera slutrapporter och projektkataloger. Uppgiften omfattar även att hantera vissa interna processer såsom fakturahantering, remisshantering och viss ärendehandläggning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens gärna med inriktning mot administration och ekonomi eller annan inriktning som Kriminalvården bedömer relevant. Du är en skicklig administratör med flerårig erfarenhet från liknande roller, gärna inom statlig eller kommunal verksamhet. Arbetsuppgifterna kräver goda kunskaper i Officepaketet. Det är meriterande med eftergymnasial utbildning och med kunskap i layout av text och bild. Erfarenhet av arbete inom Kriminalvården är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet vilket för oss innebär att du har god förmåga att kommunicera och samarbeta. Du planerar och strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Arbetsbelastningen kan vara ojämn vilket ställer krav på stresstålighet och prioriteringsförmåga. Du har god känsla för ordning och detaljer. Uppgiften som assistent ställer höga krav på att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Du har integritet och delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du förväntas med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta och du styrs av etik och värderingar som är väl grundade och tydliga.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde snarast enligt överenskommelse. <br/>Placeringsort Norrköping.<br/>

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-27
Referensnummer: A704874
Du är välkommen att söka:

Gör ansökan

Lön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson

Jenny Kärrholm
Enhetschef
011-496 33 15

Lowisa Svedling
tf Enhetschef
0767851144

Fackliga företrädare

Olof Carlstein
SEKO
077-22 80 800

Ulf Grahn
Saco-s
077-22 80 800

Gunilla Jonsson
OFR-s /ST
077-22 80 800

Övrigt

Tjänsten är säkerhetsklassad och registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-101029

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.