Kriminalvården logotyp

Administratör till Frivården inpasseringskontroll, vikariat

Administratör till Frivården inpasseringskontroll, vikariat

Frivården Göteborg Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om frivården Göteborgs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/frivardskontor/goteborg/#verksamhet

Arbetsbeskrivning

Frivården Göteborg söker personal till vår inpasseringskontroll, under sommaren 2021.

Frivården är en del av Kriminalvården. Inpasseringskontrollen är placerad i frivårdens besöksavdelning för klienter, den bemannas av 1 2 administratörer vilket innebär att du delar av arbetsdagen arbetar ensam. Här är mötet med frivårdens klienter en stor del av arbetsuppgifterna, du är ansiktet utåt och ska se till så att alla som besöker frivårdens lokaler blir bemötta på ett professionellt sätt med en hög serviceanda. Under din arbetsdag har du en central roll för att vår besöksavdelning ska fungera. Arbetsplatsen har en mycket stimulerande variation av arbetsuppgifter där det finns toppar och dalar under dagen i arbetsbördan. Tjänstgöring i frivårdens kansli förekommer enligt rullande schema. Frivårdens kansli är en servicefunktion till frivårdens personal samt andra myndigheter kring klientärenden. Andra förekommande arbetsuppgifter är posthantering och hantera myndighetens inkommande mail.

Arbetet i inpasseringskontrollen och kansliet är förlagt dagtid, kontorstider, måndag fredag, en dag i veckan arbetar du till kl. 18.

Kvalifikationer

Du som söker har ett flexibelt arbetssätt och trivs med att arbeta med rutinartade arbetsuppgifter.
Arbetet som administratör är en servicefunktion som kräver att du har förmåga att arbeta både självständigt och i nära samarbete med övriga anställda på frivården. Det är viktigt att du har ett gott bemötande gentemot klienter och kollegor. Som person är du serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har en god förmåga att prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Handläggningen i arbetet är en del av rättsprocessen därför krävs det att du är noggrann och strukturerad.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Tillträde 14/6

Tidsbegränsat till: 2021-08-29

Ansökan

Ansök senast: 2021-05-17
Referensnummer: C54583
Du är välkommen att söka:


Ansökan görs digitalt via rekryteringsverktyget Visma Recruit

Lön

Löneform: Månadslön
Kriminalvården tillämpar individuell lönesättning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Julia Johansson
Personalhandläggare
031-7529083
Julia.Johansson@kriminalvarden.se

Birgitta Skoog
Kriminalvårdsinspektör
031-752 91 23
birgitta.skoog@kriminalvarden.se

Fackliga företrädare

Håkan Eriksson
SEKO
031-752 99 72

Mikael Johansson
ST/OFR
031- 752 91 16

Ullabeth Karlsson
SACO
031-752 98 95

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.