Kriminalvården

Kriminalvården logotyp

Administratör till sektionen för ekonomiadministration

Administratör till sektionen för ekonomiadministration

Kriminalvårdens servicecenter Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Kriminalvårdens servicecenter (KSC) stödjer myndigheten inom personal- och ekonomiadministrativa tjänster, support samt agerar som myndighetens växelfunktion. Målet med KSC är att minska administration för chefer och klientnära personal genom en blandning av centralisering och utökat stöd. Vi arbetar aktivt för att kontinuerligt utveckla vår personal och förbättra våra tjänster.

Tjänsten är placerad inom sektionen för Ekonomiadministration, vilken ansvarar för beställning, leverantörsfakturor, E-handel, kundfakturor, betalflöden, anläggningsredovisning, löpande bokföring och bokslut.

Arbetsbeskrivning

Som administratör inom Sektionen för ekonomiadministration ger du praktiskt stöd till medarbetare inom Kriminalvårdens kärnverksamhet för beställning av tjänstedräkt, namnbrickor och diverse olika varor. Du identifierar vilka produkter som ligger inom Kriminalvårdens avtal samt matchar dessa mot beställningskraven och därefter utför beställningen. I arbetet ingår att hantera ekonomisystemen UBW, Visma Proceedo och Raindance.

Du kommer att skapa upplägg av nya leverantörer, genomföra direktupphandlingar, skriva manualer. Vid arbetstoppar kan arbetet även komma att innefatta viss del av kontering och distribution av leverantörsfakturor samt andra uppgifter inom ekonomiadministrationen. I arbetet ingår även att aktivt arbeta med förbättringar av rutiner och arbetssätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som arbetar bra med andra men som själv kan strukturera ditt arbetssätt för att driva dina processer vidare. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare har du lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. I ditt arbete planerar, organiserar och prioriterar du dina uppgifter på ett effektivt sätt.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• YH-utbildning inom ekonomiadministration eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Erfarenhet av ekonomiarbete.
• Erfarenhet av e-handel.
• Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska.

Meriterande
• Erfarenhet av Agresso/UBW.
• Erfarenhet av Visma Proceedo/Raindance.
• Erfarenhet av arbete inom statlig myndighet.
• Erfarenhet av servicearbete.
• Goda kunskaper i Microsoft office (excel och word).

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Placeringsort Norrköping.

Ansökan

Ansök senast: 2020-10-02
Referensnummer: A973755
Du är välkommen att söka:

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Jerry Holmström
Gruppchef
011-496 31 01

Fackliga företrädare

Olof Carlstein
SEKO
077-22 80 800

Gunilla Jonsson
OFR-S/ST
077-22 80 800

Linda Edman
Saco-s
077-22 80 800

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.