Kriminalvården logotyp

Administratörer till Frivården Stockholm Stad

Administratörer till Frivården Stockholm Stad

Kriminalvården Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårat viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs gärna mer på: https://www.kriminalvarden.se

Frivården Stockholm Stad består av ett kontor på Fridhemsplan med cirka 120 medarbetare. I slutet av 2021 kommer vi att flytta till nya lokaler på Gärdet. Administratörsgruppen består av nio tjänster och två av våra medarbetare har nu valt att gå i pension till sommaren. Det innebär att vi har ett behov av att anställa två nya kollegor till vår administratörsgrupp.

Arbetsbeskrivning

Som administratör hos oss på Frivården Stockholms Stad kommer du att tillhöra en grupp som arbetar tillsammans i en stödfunktion på arbetsplatsen. Administratörsgruppen bemannar receptionerna där våra besökare tas emot. Inom gruppen arbetar man även med registrering av inkommande ärenden, expediering av beslut, domshantering mm. rörande klienter. Administratörsgruppen ansvarar också för posthanteringen och arkivering av handlingar. Du kommer även samarbeta inom gruppen med service, beställningar mm. En stor del av dina arbetsuppgifter kommer även gå ut på att samarbeta med övriga medarbetare på arbetsplatsen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad och har lätt att samarbeta med andra människor. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. I stressiga situationer behåller du ditt lugn och fokuserar på rätt saker. Du är noggrann i ditt arbete, tar ansvar för dina arbetsuppgifter, ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:
- Genomförd 3-årig gymnasieutbildning med fullständiga betyg
- Minst 2 års erfarenhet av administrativt arbete inom offentlig förvaltning som Kriminalvården bedömer likvärdig
- Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift

Meriterande:
- Arbete i reception
- Administrativt arbete inom Kriminalvården
- Arbete med service och säkerhet
- Goda kunskaper i Office-paketet

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2021-04-14
Referensnummer: C51765
Du är välkommen att söka:


Ansökan görs digitalt via rekryteringsverktyget Visma Recruit

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Madeleine Ragnell
Personalhandläggare
0736988740
madeleine.ragnell@kriminalvarden.se

Fackliga företrädare

Annika Edman Olofsson
ST/OFR
08-559 382 60

Ylva Borelid
SEKO
08-559 371 55

Mikaela Heimer
Saco-S
0768997824

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.