Kriminalvården

Kriminalvarden.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig.

Kriminalvården logotyp

Anstalten Nyköping söker personal till köket, semestervikariat

Nyköping Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

Verksamhetsområde (VO) Nyköping består av en anstalt och ett häkte. Anstalten har 75 platser i säkerhetsklass två, anstalten ligger ca 4 kilometer från Nyköpings centrum. Häktet har 34 platser och ligger inom en km från Nyköpings centrum.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som köksbiträde/kock vid anstaltens kök består av sedvanliga uppgifter i ett storkök, det vill säga beredning och matlagning samt egenkontroll och städning av kök.

Kvalifikationer

Du har examen från gymnasieskolans program med inriktning mot restaurang och storhushåll eller annan utbildning och/eller erfarenhet som bedöms likvärdig.
Som person har du god samarbetsförmåga, är flexibel och har förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och personlig lämplighet. Dessutom delar du Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på att människan är utvecklingsbar.

Vi förutsätter att du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om human människosyn präglad av tro på människors vilja och förmåga till utveckling och förändring.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Deltid

Efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2018-03-18
Referensnummer: A751798
Du är välkommen att söka:

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Schema
Dagtid, måndag - söndag, 75%¤

Kontakt

Kontaktperson

Månika Hellberg
Kriminalvårdsinspektör
077-22 80 800

Tomas Wiman
Personalass.
077-22 80 800

Fackliga företrädare

Joacim Wäppling
ST
077-22 80 800

Lars Lyckö
SEKO
077-22 80 800

Övrigt

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller via e-post.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar mot en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

De flesta tjänster inom kriminalvården är säkerhetsklassade. Detta innebär att registerkontroll kan komma att föregå beslut om anställning.

Kundsupport Aditro för sökande, tel 0771-704 704.