Kriminalvården

Kriminalvården logotyp

Ekonomiadministratör till Kriminalvårdens Servicecenter

Ekonomiadministratör till Kriminalvårdens Servicecenter

Kriminalvårdens servicecenter Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Kriminalvårdens servicecenter (KSC) stödjer myndigheten inom personal- och ekonomiadministrativa tjänster, supportfunktion samt myndighetens växelfunktion. Målet med KSC är att minska administration för chefer och klientnära personal genom en blandning av centralisering och utökat stöd.

Vi arbetar aktivt för att kontinuerligt utveckla vår personal och förbättra våra tjänster. Välkommen till en fantastisk arbetsplats och ett meningsfullt arbete.

Arbetsbeskrivning

Anställningen är placerad inom sektionen för Ekonomiadministration. Sektionen ansvarar för beställning, leverantörsfakturor, E-handel, kundfakturor, betalflöden, anläggningsredovisning, löpande bokföring och bokslut.

Som ekonomiadministratör kommer du att arbeta med administration av leverantörsreskontra med ansvar för kontroll, kontering, distribution och uppföljning av fakturor. Du arbetar i team där du och dina kollegor tar gemensamt ansvar för ert uppdrag och bidrar till måluppfyllelse. I tjänsten ingår även att ge stöd och support till chefer och handläggare inom ditt ansvarsområde. Du kommer aktivt att arbeta med ständiga förbättringar av rutiner, arbetssätt och myndighetens fakturahanteringsprocess. Tjänsten kan även omfatta andra arbetsuppgifter inom sektionen och support kring dessa processer såväl internt som externt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som arbetar bra med andra och är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. I ditt arbete har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Vidare är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• YH-utbildning inom ekonomiadministration alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer som relevant.
• Erfarenhet av ekonomiarbete.
• Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska.

Meriterande
• Erfarenhet av arbete med E-handel.
• Erfarenhet av servicearbete.
• Erfarenhet av ekonomisystemet Agresso/UBW.
• Goda kunskaper i Microsoft Office (Excel och Word).

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 6 månader eller längre

Tillträde snarast enligt överenskommelse. Vikariat 2 år med möjlighet till förlängning.
Placeringsort Norrköping.

Tidsbegränsat till: 2023-06-05

Ansökan

Ansök senast: 2020-02-20
Referensnummer: A931181
Du är välkommen att söka:

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Maria Jättne
Gruppchef
011-496 38 55

Fackliga företrädare

Olof Carlstein
SEKO
077-22 80 800

Gunilla Jonsson
OFR-S/ST
077-22 80 800

Linda Edman
Saco-s
077-22 80 800

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-693 693

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.