Kriminalvården logotyp

Ekonomiadministratör till Supporten på Kriminalvårdens Servicecenter

Ekonomiadministratör till Supporten på Kriminalvårdens Servicecenter

Kriminalvårdens servicecenter Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Tjänsten är placerade i Supporten ekonomiadministration, inom sektionen för kundcenter på Kriminalvårdens Servicecenter. Vi arbetar tillsammans i team för att ge bästa kvalitet på vår supportservice. Vi arbetar också aktivt för att utveckla vår personal och sektionens tjänster.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består av att besvara inkommande samtal och ärenden gällande ekonomiadministration såsom fakturor, beställningar och tidsrapporteringar. Arbetsuppgifterna består också i att hantera sjukanmälan från intern personal och besöksbokning hos klient på Häkte/Anstalt.

Du kommer arbeta i team där du tillsammans med dina kollegor gemensamt tar ansvar för inkomna ärenden och frågor. Du kommer vara ett stöd till medarbetare inom hela myndigheten via vårt ärendehanteringssystem och via telefon. Du förväntas leverera service på hög nivå och vara en vänlig person som fokuserar på att stötta verksamheten på ett professionellt sätt

Kvalifikationer

Vi söker dig som arbetar bra med andra människor och som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du tar ansvar för din uppgift, strukturer själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du har god förståelse för ur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren samtidigt som du har förmågan att sätta dig in i mottagarens perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Fullständig gymnasiekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen
• Erfarenhet av arbete med ekonomiadministration så som fakturahantering, tidsrapportering och beställningar.
• Erfarenhet av servicearbete via telefon
• Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska.
• God datavana

Det är meriterande om du har:
• Eftergymnasial utbildning inom ekonomiadministration
• Erfarenhet av första linjens support via telefon inom ekonomiadministration
• God kunskap i ärendehanteringssystem
• Kunskap i Visma Proceedo och UBW

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 6 månader eller längre

Tillträde snarast enligt överenskommelse
Placeringsort Norrköping

Tidsbegränsat till: 2022-09-30

Ansökan

Ansök senast: 2021-09-30
Referensnummer: C62697
Du är välkommen att söka:


Ansökan görs digitalt via rekryteringsverktyget Visma Recruit

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid
Dagtid Enskilda kvällspass tom 18 00

Kontakt

Kontaktperson

Frida Nywertz
Gruppchef
011-496 37 40

Fackliga företrädare

Olof Carlstein
SEKO
077-22 80 800

Tina Olsson Sirén
Saco-s
077-22 80 800

Christine Nilsson
OFR-S/ST
077-22 80 800

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.