Kriminalvården

Kriminalvården logotyp

Ekonomiadministratör

Ekonomiadministratör

Kriminalvårdens servicecenter Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Kriminalvårdens servicecenter (KSC) stödjer myndigheten inom personal- och ekonomiadministrativa tjänster, supportfunktion samt myndighetens växelfunktion. Målet med KSC är att minska administration för chefer och klientnära personal genom en blandning av centralisering och utökat stöd.

Vi arbetar aktivt för att kontinuerligt utveckla vår personal och förbättra våra tjänster. Välkommen till en fantastisk arbetsplats och ett meningsfullt arbete.

Arbetsbeskrivning


Anställningen är placerad inom sektionen för Ekonomiadministration. Sektionen ansvarar för beställning, leverantörsfakturor, E-handel, kundfakturor, betalflöden, anläggningsredovisning, löpande bokföring och bokslut.

• Du arbetar med administration, support och stöd med beställningar, inköp och avtal. Bland annat innefattar det att du hjälper verksamheten med att skapa rekvisitioner och att beställa mot befintliga avtal, hjälper till med att få korrekta fakturaunderlag, utför reklamationer, genomför direktupphandlingar m.m.

• Du arbetar i team där du och dina kollegor tar gemensamt ansvar för ert uppdrag och bidrar till måluppfyllelse.

• Du ger stöd och support till chefer och handläggare inom ditt ansvarsområde.

• Du arbetar aktivt med ständiga förbättringar av rutiner, arbetssätt och myndighetens fakturahanteringsprocess. Det ingår i rollen att vara med och bidra.

• Rollen kan även omfatta andra arbetsuppgifter inom sektionen och support kring dessa processer såväl internt som externt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad, har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och skapar kontakter och underhåller relationer. Din goda samarbetsförmåga gör att du relaterar dig till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt samt kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa. Din flexibilitet gör att du snabbt kan anpassa dig till ändrade förutsättningar och du ser möjligheter i förändringar.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:
• Fullständig gymnasiekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen.
• Erfarenhet av arbete med beställningar/inköp.
• Erfarenhet av arbete med ekonomi.
• Erfarenhet av att ha arbetat i E-handelssystem.
• Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska.

Meriterande:
• Erfarenhet av arbete i Raindance.
• Erfarenhet av arbete i UBW.
• Erfarenhet av arbete inom statlig myndighet.
• Goda kunskaper i Microsoft Office (Excel och Word).

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 3-6 månader

Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Vikariat 6 månader.
Placeringsort Norrköping.

Ansökan

Ansök senast: 2020-02-28
Referensnummer: A932447
Du är välkommen att söka:

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Maria Jättne
Gruppchef
011-496 38 55

Therese Andersson
Gruppchef
011-496 31 52

Fackliga företrädare

Olof Carlstein
SEKO
077-22 80 800

Linda Edman
Saco-s
077-22 80 800

Gunilla Jonsson
OFR-S/ST
077-22 80 800

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Befattningen är placerad i säkerhetsklass 3 och i dessa fall kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-693 693

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.