Kriminalvården logotyp

Expert inom verksamhetsutveckling

Expert inom verksamhetsutveckling

Kriminalvårdens servicecenter Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Kriminalvårdens servicecenter (KSC) är en del av huvudkontoret och stödjer myndigheten inom personal- och ekonomiadministrativa tjänster, supportfunktion, resebokning samt myndighetens växelfunktion. KSC fungerar som en väg in och har som mål att lösa alla inkomna frågor på ett vänligt och professionellt sätt.

Vi arbetar aktivt för att kontinuerligt utveckla vår personal och förbättra våra tjänster. Välkommen till en fantastisk arbetsplats och ett meningsfullt arbete.

Tjänsten är placerad inom Sektionen för ekonomiadministration, men arbetar även med centerövergripande uppdrag. Sektionen ansvarar för leverantörsfakturor, beställningar, E-handel, kundfakturor, betalningar, anläggningsredovisning, driftredovisning samt bokslut.

Arbetsbeskrivning

Som expert inom verksamhetsutveckling kommer du att arbeta med processförbättringar med fokus på ökad effektivitet och kvalitet när det gäller ekonomiadministration, personaladministration och administrativa processer. Arbetet utförs i team där du tillsammans med dina kollegor tar gemensamt ansvar för processutveckling inom KSC. Du kommer genom att ansvara för kvalificerade utredningar och riskanalyser arbeta med analyser, kartläggning och dokumentation.

Till tjänsten hör även att delta i olika projekt och genomföra utbildningar. Många delar av processerna på KSC sker även inom övriga Kriminalvården, så du kommer att få en chans att samarbeta med chefer och medarbetare på övriga myndigheten.

Utöver processförbättringar och projekt ingår även att ge stöd och support till chefer och handläggare inom ditt ansvarsområde samt andra kvalificerade arbetsuppgifter som är vanligt förekommande inom KSC.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga samt intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. I ditt arbete tar du initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du strukturer själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ställa om till nya syn- och förhållningssätt.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Relevant högskoleutbildning alternativt annan utbildning i kombination med erfarenheter som arbetsgivaren bedömer relevant
• Flerårig erfarenhet av kvalificerat processutvecklings- och/eller utredningsarbete
• Erfarenhet av verksamhetsutveckling
• Erfarenhet av riskanalyser/verksamhetsanalys
• Mycket god datorvana
• Mycket god kunskap att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Det är meriterande om du har:
• Utbildning inom området kvalitetsutveckling
• Utbildning inom processkartläggning
• Flerårig erfarenhet av strategiskt kvalitetsarbete
• Erfarenhet av ekonomi- och/eller personaladministration
• Erfarenhet av att omvandla verksamhetsbehov till krav
• Erfarenhet av data- och informationshantering
• Erfarenhet av och intresse för digitalisering
• Erfarenhet av arbete inom offentlig sektor
• Erfarenhet av stora organisationer
• God kunskap MS Visio eller liknande

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Placeringsort Norrköping.

Ansökan

Ansök senast: 2021-09-22
Referensnummer: C61692
Du är välkommen att söka:


Ansökan görs digitalt via rekryteringsverktyget Visma Recruit

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Hisham Törnvall
Sektionschef
011-496 30 13

Fackliga företrädare

Olof Carlstein
SEKO
077-22 80 800

Christine Nilsson
OFR-S/ST
077-22 80 800

Tina Olsson Sirén
Saco-s
077-22 80 800

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.