Kriminalvården

Kriminalvården logotyp

Fastighet / It-tekniker Vo-Mariestad

Fastighet / It-tekniker Vo-Mariestad

Mariestad Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Verksamhetsområde (VO) Mariestad består av anstalten Johannesberg, klass 2, anstalten Rödjan, klass 3 öppen samt ett häkte.
VO Mariestad har ca 150 anställda fördelade inom olika yrkeskategorier och kompetenser.

Läs mer om verksamheten:
https://www.kriminalvarden.se/fangelse-frivard-och-hakte/

Se vad våra medarbetare gör och vad de tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Arbetsbeskrivning

VO Mariestad söker en fastighetstekniker inriktning på IT och säkerhetssystem med placering på VO kansli Rödjan. Tjänsten innebär att för hela VO Mariestad sköta drift-, support-, inköps/utbytesfrågor i alla tekniska frågor. Du ansvar för datorer, skrivare, kopiatorer, projektorer, videkonferensutrustning, larmsystem (Ascom, Integral), bevakningssystem (Milestone), kommunikationssystem (Stentofon) mm. I tjänsten ingår att planera och genomföra data- samt telefonianknutna inköp, registrering av inköp och inventera befintlig utrustning. Vara involverad i ändrings- och nybyggnadsarbeten vad gäller data, säkerhetssystem och kommunikation. Sköta alla reparations- och garantifrågor för rubricerad utrustning, även avveckling av äldre utrustning. I arbetet ingår också att ge administrativt stöd till alla anställda inom VO Mariestad.

Kvalifikationer

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Du behöver du vara trygg, stabil och ha god självinsikt. Då du tillsammans med dina kollegor driver verksamheten behöver du ha god samarbetsförmåga och förmåga att vara tydlig i din kommunikation. I ditt yrkesutövande krävs ett gott omdöme och integritet. Som Fastighetstekniker har du en gymnasieutbildning inriktad mot teknik och en mycket god och generell teknisk kompetens. Arbetet förutsätter att du har dokumenterat breda data- och telefonikunskaper. Vidare förutsättningar är att du har ett stort teknikintresse, är strukturerad, ordningsskapande, serviceinriktad samt förmåga att arbeta självständigt.

Vi söker dig som har:
• Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning
• Fullständig gymnasiekompetens inriktning teknik.
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• God datorvana
• B-körkort

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av kriminalvård samt kännedom om kriminalvårdens rutiner.
• Erfarenhet av arbete med Ascom, Integral, Milesone och Stentofon.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Deltid

Enligt övernskommelse ,

Ansökan

Ansök senast: 2021-02-07
Referensnummer: C46170
Du är välkommen att söka:


Ansökan görs digitalt via rekryteringsverktyget Visma Recruit

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid
Dagtid mån - fre. 50 % tjänst.

Kontakt

Kontaktperson

Britt-Marie Johansson
Kriminalvårdschef
0501-758101

Maud Lemhage
Personalhandläggare
0501-758103
Maud.Lemhage@kriminalvarden.se

Fackliga företrädare

Fredrik Bellino
OFR
0501-758 201

Alf Ringhage
SEKO
0501-758 201

Ullabeth Karlsson
Saco-s
031-7529895

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.