Kriminalvården logotyp

Förrådsadministratör till Häktet Göteborg

Förrådsadministratör till Häktet Göteborg

Häktet Göteborg Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om häktet Göteborgs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/goteborg/#om

Häktet Göteborg är ett av fem säkerhetshäkten i Sverige och tar emot häktade med restriktioner. Häktet har 340 platser, varav 30 är anhållningsplatser och 18 beredskapsplatser.

Arbetsbeskrivning

Som förrådsadministratör vid häktet Göteborg ingår du i en arbetsgrupp som utgör en viktig stödfunktion för den övriga verksamheten. Du kommer att få jobba med varierande arbetsuppgifter, både administration och fysiskt krävande arbete. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att packa upp, visitera och skriva in klienters tillhörigheter vid ankomst, samt att skriva ut, packa och lämna ut eller skicka klienters tillhörigheter då de flyttas eller försätts på fri fot. Du ansvarar för att begära offerter enligt ramavtal, fakturahantering, inköp av material samt lagerhållning och intern distribuering av dessa inom häktet. Du tar emot och kontrollerar inlämnat gods, samt inkommande varor till häktets centralförråd.

Kvalifikationer

Som förrådsadministratör på häktet är det viktigt att du tar ansvar för din uppgift och att du har förmågan att själv planera, strukturera och prioritera i ditt arbete. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer samt uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt.
Rollen kräver även att du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt att du tar ansvar för din uppgift.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Krav
• Fullständig gymnasiekompetens
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• God datorvana

Meriterande
• Arbetslivserfarenhet från lager/förrådsarbete, företrädesvis från Kriminalvården
• Kunskaper i att hantera fakturor och beställningar, gärna i Kriminalvårdens ekonomisystem.
• Erfarenhet av beslutsfattande i offentlig förvaltning
• Erfarenhet av arbete vid häkte eller anstalt

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 6 månader eller längre

Tillträde 2022-02-01

Tidsbegränsat till: 2022-08-31

Ansökan

Ansök senast: 2021-12-05
Referensnummer: C67449
Du är välkommen att söka:


Ansökan görs digitalt via rekryteringsverktyget Visma Recruit

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Schema
Måndag-söndag oregelbunden arbetstid

Kontakt

Kontaktperson

Stefan Tungström
Rekryteringsspecialist
070-2740430
stefan.st.tungstrom@kriminalvarden.se

Fredrik Sunnefeldt
Kriminalvårdsinspektör
0317529440

Fackliga företrädare

Stefan Römer
SEKO
0317529503

David Nordlander
OFR/ST
031-7529494

Ulla Beth Karlsson
SACO
031-752 98 95

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.


För att jobba som förrådsadministratör behöver du ha fullständig gymnasiekompetens, läs mer om vad det innebär här: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/yrkesroller/kriminalvardare/utbildningskrav-for-kriminalvardare/

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.