Kriminalvården

Kriminalvården logotyp

Förrådsadministratör till häktet Kronoberg

Förrådsadministratör till häktet Kronoberg

Häktet Kronoberg Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Läs mer om häktet Kronobergs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/kronoberg/#om

Häktet Kronoberg är ett av Kriminalvårdens säkerhetshäkten och ligger centralt på Kungsholmen i Stockholm. Häktet har 271 platser och tar emot intagna från hela landet och skriver årligen in 8.000-10.000 personer. Kategorierna är bland andra gripna, anhållna, häktade och lagen om omhändertagande av berusade (LOB).

Arbetsbeskrivning

Som förrådsassistent vid häktet Kronoberg ingår du i en arbetsgrupp som utgör en viktig stödfunktion för den övriga verksamheten. Du kommer att få jobba med varierade arbetsuppgifter, både administration och fysiskt krävande arbete. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att packa upp, visitera och skriva in klienters tillhörigheter vid ankomst, samt att skriva ut, packa och lämna ut eller skicka klienters tillhörigheter då de flyttas eller försätts på fri fot. Du ansvarar för att begära offerter enligt ramavtal, fakturahantering, inköp av material samt lagerhållning och intern distribuering av dessa inom häktet. Du tar emot och kontrollerar inlämnat gods, samt inkommande varor till häktets centralförråd.

Kvalifikationer

Som förrådsadministratör på häktet är det viktigt att du tar ansvar för din uppgift och att du har förmågan att själv planera, strukturera och prioritera i ditt arbete. Du ska vara lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du arbetar bra med andra människor och relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer samt behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Krav
• Fullständig gymnasiekompetens
• Tidigare erfarenhet av förrådsarbete
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• God datorvana

Meriterande
• Arbetslivserfarenhet från kriminalvård
• Kunskaper i att hantera fakturor och beställningar, gärna i Kriminalvårdens ekonomisystem UBW/Agresso och Raindance.
• Erfarenhet av beslutsfattande i offentlig förvaltning

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Enligt överenskommelse.
Anställningen föregås av 6 månaders provanställning.

Ansökan

Ansök senast: 2020-10-01
Referensnummer: A973534
Du är välkommen att söka:

Lön

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid
Måndag-fredag, flextid

Kontakt

Kontaktperson

Jon Bodin
Kriminalvårdsinspektör
08-559 385 85

Nina Karnfält
Personalhandläggare
08-559 385 22

Fackliga företrädare

Katarina Lustig
ST
08-559 385 05

Anna-Carin Bjoerkman
SEKO
08-559 385 00

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.