Kriminalvården

Kriminalvården logotyp

Handläggare till Kriminalvårdens Servicecenter, vikariat

Handläggare till Kriminalvårdens Servicecenter, vikariat

Kriminalvårdens servicecenter Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Kriminalvårdens servicecenter (KSC) stödjer myndigheten inom personal- och ekonomiadministrativa tjänster, supportfunktion samt myndighetens växelfunktion. Målet med KSC är att minska administration för chefer och klientnära personal genom en blandning av centralisering och utökat stöd.

Tjänsten är placerad inom sektionen för kundcenter. Sektionens ansvar omfattar support för ekonomi- och personaladministration, resebokning, växel, kontorsservice, receptioner samt administrativt stöd. Vi arbetar i team för att ge god kvalitet och arbetar aktivt för att utveckla vår personal och sektionens tjänster.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är placerad i gruppen för Support och administrativ effektivitet. Gruppen är ett administrativt stöd för verksamheten och då särskilt för chefer. I arbetsuppgifterna ingår produktion/redigering av olika typer av presentationsmaterial och annat stöd i Officepaketet såsom formatering av dokument. Uppdateringar och support på vårt intranät är också en del i gruppens arbetsuppgifter. Även arbete med Kriminalvårdens tjänstekort och SITHS-kort samt arbete med Registerkontroll ingår i det totala ansvaret för gruppen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Din goda samarbetsförmåga gör att du arbetar bra tillsammans med andra människor och relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor, vilket gör att du kan se på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser samt anpassa dina handlingar till detta. Vidare har du en god språklig analytisk förmåga som gör att du förstår komplicerade språkliga underlag, både talade och skrivna, och producerar egna dokument av hög kvalitet. I ditt arbete är du strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt vilket gör att uppsatta tidsramar håller.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:
• Fullständig gymnasiekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen.
• Gedigen erfarenhet av administrativt arbete i Officepaketet.
• Tidigare erfarenhet av arbete i en stödfunktion.
• Tidigare erfarenhet av uppdateringar på intranät och/eller externwebb.
• Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska.
• Mycket goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Word, Powerpoint och Excel.
• God kunskap för att hantera komplexa data och presentera den på ett lättförståeligt sätt.
• God kunskap i att bearbeta texter.

Meriterande:
• Eftergymnasial utbildning inom design, grafik, journalistik eller annan utbildning som vi finner relevant för tjänsten.
• Tidigare erfarenhet av administrativt chefsstöd.
• Tidigare erfarenhet av framtagande av grafiskt material.
• Kunskap i att arbeta i ärendehanteringssystem.
• Kunskap inom design och produktion av trycksaker.
• Kunskap i Sharepoint.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 3-6 månader

Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Vikariatets längd 6 månader.

Ansökan

Ansök senast: 2020-03-31
Referensnummer: A939843
Du är välkommen att söka:

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Malin Kyndel
Gruppchef
011-496 37 04

Fackliga företrädare

Olof Carlstein
SEKO
077-22 80 800

Gunilla Jonsson
OFR-S/ST
077-22 80 800

Linda Edman
Saco-s
077-22 80 800

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Befattningen är placerad i säkerhetsklass 3 och i dessa fall kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-693 693

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.
Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.