Kriminalvården

Kriminalvarden.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Läs mer om cookies och hur vi skyddar dina personuppgifter.

Kriminalvården logotyp

HR administratör VO Kristianstad

HR administratör VO Kristianstad

Region Syd Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Arbetsbeskrivning

Verksamhetsområde Kristianstad söker en HR-administratör. HR-administratör är en administrativ funktion för det samlade HR-området rekrytering, kompetensutveckling, förhandlingar och avtal, schema- och resurs hantering, anställningar, ledigheter inkl samverkan, arbetsmiljö, rehabilitering samt inrapportering i Heroma och övrig löpande personaladministration. Personalrangering utgör en stor del av arbetet.

Tjänsten har en tydlig arbetsgivarprofil och är direkt underställd Kriminalvårdschefen.

Kvalifikationer

Du har fullständig treårig gymnasieutbildning. Utbildning på högskolenivå inom personaladministration eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig är meriterande. Du har även erfarenhet från personaladministrativt arbete. Det är särskilt meriterande om du har kunskap om personalplanering och schemaläggning inom kriminalvården och av personal-/lönesystemet Heroma. Vi förutsätter att du har god datorvana och är väl insatt i Office-paketet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där god samarbetsförmåga och god kommunikativ förmåga värderas högt. Du är självgående och initiativtagande samt har en vilja att utvecklas och lära nytt. Då tjänsten främst innebär många interna men även externa kontakter, förutsätter vi att du också har en god social förmåga samt är serviceinriktad.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Enligt överenskommelse, provanställning tillämpas.

Ansökan

Ansök senast: 2019-07-21
Referensnummer: A888050
Du är välkommen att söka:

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Stefan Karström
Kriminalvårdschef
044-785 15 70

Nina Tikkanen
Kriminalvårdsinspektör
044-785 16 21

Fackliga företrädare

Fredrik Krafft
SEKO
044-246501

Anders Lundberg
OFR-S/ST
077-22 80 800

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då utförs en säkerhetsprövning med registerkontroll innan beslut om anställning fattas. I dessa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.


Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.