Kriminalvarden.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig.

Kriminalvården logotyp

HR-specialist e-lärande

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Kriminalvården har cirka 10 000 anställda och har ett anslag på ca 8 miljarder kronor.
Kompetensförsörjningsenheten är en del av Kriminalvårdens HR-avdelning och ansvarar för att utveckla och kvalitetssäkra myndighetens långsiktiga modell för lärande och utbildning.
Inom enheten finns sektionen för utbildningsutveckling, en personalförsörjningssektion samt kompetenscenter på 6 orter i landet.

Sektionen för utbildningsutveckling ansvarar för framtagandet av Kriminalvårdens utbildningsplan, utvecklingen av nya myndighetsgemensamma utbildningar samt framtagandet av utbildningsrelaterat material för myndigheten. Sektionen ansvarar också för att kvalitetssäkra utbildningarna genom enhetlig och strukturerad utvärdering, produktion av personalutbildningar för distansutbildningar och e-lärande samt för Kriminalvårdens utbildningsportal. I sektionen arbetar också förvaltningsledare, administratörer och personer kopplade till olika projekt och regeringsuppdrag.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för utbildning och framförallt e-lärande!
Till Sektionen för utbildningsutveckling på huvudkontoret i Norrköping söker vi en HR-specialist med kompetens inom e-lärandeproduktion. Du kommer arbeta med att ta fram, utveckla, förvalta och kvalitetssäkra e-utbildningar som stödjer verksamheten. Produktion av e-lärande kommer att ske dels på egen hand och dels tillsammans med andra kompetensutvecklare, specialister och verksamhetsexperter. I rollen ingår även att agera support vid eventuella frågor gällande E-learning-plattformen.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården finner relevant. Rollen kräver erfarenhet av utbildningsverksamhet och av att producera e-lärande, vilket innebär att du har kunskaper i att projektleda, skriva manus, producera text, bild, ljud, film och interaktionsövningar. Du har erfarenhet av att arbeta med LMS, publicering, tillgängliggörande samt användarsupport. Mycket goda kunskaper i författarverktyg som exempelvis Articulate Storyline är också ett krav. Du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som i skrift. Det är vidare meriterande om du har kunskaper i programmen Adobe Premier Pro samt Adobe Photoshop.

Som person är du noggrann och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du besitter en väl utvecklad analytisk förmåga som gör att du kan se helhet och sammanhang gällande vår utbildningsverksamhet. Du är kreativ och utvecklingsinriktad med en vilja att utveckla hur vi arbetar med och använder oss av e-lärande. Arbetet innebär mycket kontakter med personer såväl internt som externt vilket ställer krav på hög social kompetens och servicekänsla, att du är flexibel och prestigelös samt har en väl utvecklad samarbetsförmåga där du kan arbeta såväl i team som enskilt. I ditt arbete är det viktigt att kunna planera din egen och andras tid då vi jobbar mot deadlines. Du är som person självgående med ett inneboende driv där du hellre ser lösningar än problem.
Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och möjlighet till utveckling och förändring. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du förväntas, med ditt förhållningssätt, bidra till att alla blir likvärdigt bemötta.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Tillträde: Snarast efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-24
Referensnummer: A692850
Du är välkommen att söka:

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid
Kontorsarbetstid

Kontakt

Kontaktperson

Mikael Hurtig
Sektionschef, Sektionen för Utbildningsutveckling
011-496 36 18

Fackliga företrädare

Gunilla Jonsson
OFR-s/ST
077-22 80 800

Olof Carlstein
SEKO
077-22 80 800

Ulf Grahn
Saco-S
077-22 80 800

Övrigt

Provanställning kan komma att tillämpas.

Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-101029

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.