Kriminalvården

Kriminalvarden.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Läs mer om cookies och hur vi skyddar dina personuppgifter.

Kriminalvården logotyp

Kock Anstalten Kolmården

Kock Anstalten Kolmården

Anstalten Kolmården Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

Läs mer om anstalten Kolmårdens verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/kolmarden/#om

Verksamheten på Anstalten Kolmården har idag plats för sammanlagt 150 intagna. Köket är beläget på anstalten och där tjänstgör 4 kockar och en produktionsledare.

Arbetsbeskrivning


Som kock på Anstalten Kolmården kommer du att arbeta med traditionella arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, livsmedelshantering, beredning och städning av kök. Tillagning av dietkost och annan specialkost förekommer också. Intagna är sysselsättningsplacerade i köket, vilket innebär att det i arbetet ingår handledning av intagna med olika förutsättningar och förkunskaper vad gäller språk, kunskaper i matlagning m.m.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du är pedagogisk och har god förmåga att handleda intagna i kökets olika områden. Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten.

Krav
• Körkort B. För att kunna jobba i köket på Anstalten Kolmården krävs tillgång till bil eftersom det inte fungerar att ta sig till enheterna med lokaltrafiken.
• Utbildning från hotell- och restaurangprogrammet på gymnasienivå eller annan kockutbildning som kan prövas likvärdigt.
• Du har goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Relevanta språkkunskaper
• Erfarenhet av att arbeta som handledare/utbildare

Vi förutsätter att Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Tillträde efter överenskommelse.
Vi förbehåller oss rätten om 6 mån provanställning.

Ansökan

Ansök senast: 2019-10-22
Referensnummer: A904814
Du är välkommen att söka:

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas<br/><br/>

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson

Daniel Sundby
Kriminalvårdsinspektör
011-4965312

Fackliga företrädare

Christoffer Wickberg
SEKO
077-2280800 (vxl)

Nina Malmgren
OFR-ST
077 - 22 80 800 (vxl)

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då utförs en säkerhetsprövning med registerkontroll innan beslut om anställning fattas. I dessa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.


Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.