Kriminalvården

Kriminalvarden.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig.

Kriminalvården logotyp

Kock till anstalten Hall, semestervikariat

Hall Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

Anstalten Hall är ett fängelse med 171 platser i säkerhetsklass 1. Här placeras intagna med särskilda villkor om hög säkerhet. Anstalten är belägen i Södertälje, fem kilometer från stadskärnan.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta i anstaltens storkök och ingå i ett arbetslag om fyra personer som leds i det dagliga arbetet av en köksföreståndare. Det är ett traditionellt nyrenoverat storkök som svarar för mathållningen för klienterna på anstalten exklusive de klienter som har självförvaltning. Vi har cook & chill matproduktion under veckan som delas ut på lördagar och söndagar samt alla helgdagar. Arbetet innebär sedvanligt förekommande arbetsuppgifter i ett storkök; i huvudsak matlagning, beredning av mat, diskning, städning av kök samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Köket ansvarar dessutom för driften av anstaltens personalmatsal som har öppet måndag-fredag. Samarbete med personal i andra funktioner ingår som en naturlig del i arbetet.

Kvalifikationer

Grundläggande krav är hotell- och restaurangprogrammet på gymnasienivå eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet från arbete i storkök och i restaurang är ett krav och erfarenhet av att laga specialkost är meriterande. Vi söker dig som är genuint intresserad av att laga god och näringsriktig mat. Du kan utföra dina uppdrag inom givna ramar och är van att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och har ett högt säkerhetstänkande. För att kunna sköta administration, exempelvis beställning av varor och egenkontroll, ser vi att du har mycket goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift. Innehav av truckkort är en merit, dock inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-02-28
Referensnummer: A754550
Du är välkommen att söka:

Lön

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Ulrica Blomgren
Kriminalvårdsinspektör
08-559 398 83
072-742 77 60

Fackliga företrädare

Agneta Segerhjelm
SEKO
08-559 399 70

Pehr Magnebrandt
ST
08-559 398 80

Niclas Ingesson
Ledarna
077-2280800

Övrigt

Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-101029

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.