Kriminalvården

Kriminalvarden.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig.

Kock VO Halmstad

Anstalten Halmstad Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Verksamhetsområde Halmstad består av en anstalt med 80 platser.

Arbetsbeskrivning

I arbetet i köket på anstalten i Halmstad arbetar du tillsammans med två kockar för att laga måltider till anstaltens intagna. Som kock kommer du att arbeta med traditionella arbetsuppgifter som förekommer i ett storkök i huvudsak matlagning, beredning och servering av mat samt diskning och städning av kök samt egenkontroll. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Anstalten bedriver självförvaltning i mindre omfattning. Det förekommer även arbetsuppgifter i form av inköp, planering av matsedel, fakturahantering etc. Du handleder intagna som i sin storköksutbildning har praktik i centralköket.

Kvalifikationer

Grundläggande krav är restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du har goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav. Meriterande liksom bred arbetslivserfarenhet och utbildning i livsmedelshygien. Som person har du god samarbetsförmåga, är flexibel, stresstålig och har hög social kompetens. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga mognad och lämplighet. Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och möjlighet till utveckling och förändring.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2018-02-28
Referensnummer: A753435
Du är välkommen att söka:

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Schema
Schemalagd arbetstid måndag till söndag.

Kontakt

Kontaktperson

Alf Borger Blomdahl
Kriminalvårdsinspektör
035-2950104

Agneta Alenäs
Personalhandläggare
035-295 01 07

Fackliga företrädare

Lars Eriksson
OFR
035-295 01 40

Christer Hallqvist
SEKO
0502-74 53 17

Övrigt

Provanställning tillämpas.
Löpande urval kan komma att tillämpas.

Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-704 704

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.