Kriminalvarden.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig.

Kriminalvården logotyp

Kockar till verksamhetsområde Norrköping

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

Arbetsbeskrivning

Kriminalvården, verksamhetsområde Norrköping, består av två anstalter och ett häkte. Anstalten Kolmården har plats för sammanlagt 120 intagna. Köket är beläget på anstalten och där tjänstgör 5 kockar. Anstalten Skenäs har plats för sammanlagt 58 intagna. Köket är beläget på anstalten och där tjänstgör 4 kockar. Häktet Norrköping har 50 häktesplatser.

Vi söker nu två kockar/kokerskor till våra anstalter Kolmården och Skenäs.

Som kock kommer du att arbeta med traditionella arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, livsmedelshantering, beredning och städning av kök. Tillagning av specialkost förekommer också. På anstalten Kolmården ingår handledning av intagna i köksarbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning från hotell- och restaurangprogrammet på gymnasienivå eller annan kockutbildning som kan prövas likvärdigt.
Körkort är ett krav. För att kunna jobba i köken på Kolmården och Skenäs krävs tillgång till bil eftersom det inte fungerar att ta sig till enheterna med lokaltrafiken.

Som person är du tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du har goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift. Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten.

Vi förutsätter att Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på att människan är utvecklingsbar.

Kriminalvården är övertygad om att en arbetsplats som präglas av ett öppet klimat där, olikheter respekteras, bidrar till att skapa en bra arbetsmiljö. Kriminalvårdens arbetsmiljö och arbetstid är rökfri. Kriminalvården strävar mot en jämn könsfördelning och ökad etnisk mångfald.

Vissa befattningar inom kriminalvården är säkerhetsklassificerade. Detta innebär att registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde 170930 eller enl överenskommelse<br/>Provanställning 6 mån kan bli aktuellt<br/><br/>

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-03
Referensnummer: A705799
Du är välkommen att söka:

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Arbetstid: Schema
Du ska kunna jobba oregelbundna arbetstider inkl kvällar och helger

Kontakt

Kontaktperson

Anette Rask
Kriminalvårdsinspektör
0125-76 12 48

Daniel Sundby
Tf Kriminalvårdsinspektör
011 - 496 53 12

Fackliga företrädare

Ove Windh
SEKO
077-22 80 800 (vxl)

Nina Malmgren
OFR/ST
077 - 22 80 800 (vxl)

Övrigt

Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-101029

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.