Kriminalvården

Kriminalvården logotyp

Köksbiträde till Häktet Göteborg -timmar

Köksbiträde till Häktet Göteborg -timmar

Häktet Göteborg Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Läs mer om häktet Göteborgs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/goteborg/#om

Vi söker dig som vill sommarjobba som köksbiträde i vårt kök på Häktet Göteborg. Du ska vara arbetsvillig och stresstålig. Vi värnar om att ha en hög servicenivå och en god människosyn. Som köksbiträde på Häktet Göteborg ska du tillsammans med övrig personal i köket alltid arbeta för att nå ditt och kökets mål.

Arbetsbeskrivning

Häktet Göteborg är ett av landets säkerhetshäkten placerat i centrala Göteborg. Här arbetar flera olika yrkeskategorier med ambitionen att bryta den onda cirkeln. Vi söker dig som drivs av att varje dag skapa smakupplevelse och har ett genuint matintresserad. Du har helst tidigare erfarenhet från att arbeta i storkök och/eller restaurang och det är meriterande om du har relevant bransch utbildning. Vi söker dig som tar egna initiativ, är självgående, glad och kreativ. Du är serviceinriktad och brinner för att alltid leverera bästa möjliga service både till arbetskamrater och våra intagna. Som köksbiträde arbetar du med varierande arbetsuppgifter så som salladsberedning, viss matlagning, varumottagning, packning, städning och disk. Arbetstiden är dagtid, där det även ingår helger.

Kvalifikationer

Du kommer att arbeta i ett dynamiskt team med trevliga och hjälpsamma kollegor. Vi tror att det är viktigt att ha kul på jobbet för att trivas och ha möjlighet att kunna vara med och påverka sitt arbete i nära samarbete med ansvarig chef. Du måste vara ansvarstagande, ha servicekänsla och lätt för att samarbeta. Du ska vara noggrann och stresstålig.
Tidigare erfarenheter är en merit men inget krav.
Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid / deltid

Varaktighet: 3-6 månader

Tillträde enligt överenskommelse

Tidsbegränsat till: 2020-08-31

Ansökan

Ansök senast: 2020-03-02
Referensnummer: A933091
Du är välkommen att söka:

Lön

Löneform: Timlön
Kriminalvården tillämpar individuell lönesättning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid
Måndag-Söndag

Kontakt

Kontaktperson

Lena Bråneke
Kriminalvårdsinspektör
031-3334868
Lena.Braneke@kriminalvarden.se

Fackliga företrädare

David Nordlander
ST/OFR
076-812 28 31

Sofia Boman
SACO
031-7529516

Stefan Römer
Seko
031-7529503

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då utförs en säkerhetsprövning med registerkontroll innan beslut om anställning fattas. I dessa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.