Kriminalvården

Kriminalvarden.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Läs mer om cookies och hur vi skyddar dina personuppgifter.

Kriminalvården logotyp

Köksbiträde, timvikariat, till anstalten Tidaholm

Köksbiträde, timvikariat, till anstalten Tidaholm

Tidaholm Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Anstalten Tidaholm har plats för 146 st intagna, som är dömda till långa påföljder. Anstalten har därmed den högsta nationella säkerhetsklassificeringen. Anstalten leds av en kriminalvårdschef som tillsammans med ledningsgruppen har det operativa ansvaret. Anstalten har 200 anställda fördelade inom flera olika yrkesgrupper och kompetenser.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

Arbetsbeskrivning

Som köksbiträde vid anstaltens kök kommer du att arbeta med beredning av färdiglagad mat och portionerna lunch och middag till anstaltens klienter, diska och utföra städning. Du kommer också att genomföra program enligt livsmedelslagen för egenkontroller för att minimera riskerna för smittspridning och tillgodose en god hygien i köket. Mottagning av livsmedel samt övriga förbrukningsvaror ingår också i arbetsuppgifterna.
Du kommer att arbeta i anstaltens storkök och ingå i ett arbetslag som består i 4 st kockar samt 1 st köksföreståndare. Köket tillagar frukost, lunch och middag till ca 150 intagna och ca 40 st lunchportioner till personal.

Kvalifikationer

• Du har slutbetyg från gymnasieskolans program med inriktning mot restaurang och storhushåll eller annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du är som person noggrann, tar stort ansvar, serviceinriktad, tydlig, stabil och kan sätta gränser. Vidare har du god samarbetsförmåga, är flexibel och har hög social kompetens. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga mognad och lämplighet.
Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du förväntas med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
• Datorvana och administrativa färdigheter.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Timavlönad

Varaktighet: 3-6 månader

Introduktion föregår timvikariat. Tillträde enligt överenskommet.

Ansökan

Ansök senast: 2019-09-08
Referensnummer: A896091
Du är välkommen att söka:

Lön

Löneform: Timlön
Individuell lönesättning tillämpas.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Schema
Samtliga kockar arbetar i schema måndag-söndag. Arbetstiderna varierar mellan klockan 07.00 - 17.00.

Kontakt

Kontaktperson

Anna Zöögling
Kriminalvårdsinspektör
0502-74 54 08

Lise-Lott Brakken
Personalhandläggare
0502-74 53 07

Fackliga företrädare

Christer Hallqvist
SEKO
077-228 08 00 vxl

Kristoffer Hermansson
OFR-ST
0502-74 53 00

Stefan Svensson
Ledarna
0502-74 54 33

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då utförs en säkerhetsprövning med registerkontroll innan beslut om anställning fattas. I dessa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.


Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.