Kriminalvården logotyp

Lönehandläggare till Kriminalvårdens servicecenter

Lönehandläggare till Kriminalvårdens servicecenter

Kriminalvårdens servicecenter Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvårdens viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för fängelser, frivård, häkten och klienttransporter.

KSC stödjer myndigheten inom personal- och ekonomiadministrativa tjänster, supportfunktion samt myndighetens växelfunktion. Målet med KSC är att minska administration för chefer och klientnära personal genom en blandning av centralisering och utökat stöd. KSC fungerar som en väg in för frågor och har som mål att lösa alla frågor och problem på ett vänligt och professionellt sätt.

Tjänsten är placerad inom sektionen för Personaladministration. Sektionens arbete omfattar löner, personaladministration, schemaadministration, reseräkningar och utlägg

Arbetsbeskrivning

I rollen som lönehandläggare arbetar du med löpande arbete inom personaladministrativa processer som t.ex. anställningsavtal, intyg, bevakningar och tillägg/avdrag. Du är ett stöd mot medarbetare och chefer inom hela myndigheten, både via vårt ärendehanteringssystem och via telefon. Gillar du att arbeta för att ge den bästa servicen och stötta vår kärnverksamhet så hoppas vi att du söker till oss. Då vi ständigt strävar efter att bli bättre och effektivare i vårt sätt att arbeta ser vi gärna att du kan tänka utanför boxen och på så vis vara med och utvecklar våra processer och arbetssätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som arbetar bra med andra människor. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Vidare så har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du kan snabbt ändra ditt synsätt samt förhållningssätt.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

V söker dig som har:
• Löneutbildning alternativt annan utbildning i kombination minst ett års erfarenhet av arbete med personaladministration/löneprocesser
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
• Mycket god datavana

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av statligt arbete
• Erfarenhet av att arbeta med tillämpningar av kollektivavtal
• Mycket goda kunskaper i Officepaketet

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 6 månader eller längre

Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Placeringsort Norrköping
Det ena vikariatet är t.om. 2021-12-31 det andra är t.om. 2022-05-01.

Ansökan

Ansök senast: 2021-03-09
Referensnummer: C49300
Du är välkommen att söka:


Ansökan görs digitalt via rekryteringsverktyget Visma Recruit

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Malin Kyndel
Gruppchef
011-496 37 04

Fackliga företrädare

Gunilla Jonsson
OFR-S/ST
077-22 80 800

Olof Carlstein
SEKO
077-22 80 800

Tina Olsson Sirén
Saco-s
077-22 80 800

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.