Kriminalvården logotyp

Personal till arbetsdriften anstalten Hällby, sommarvikariat

Personal till arbetsdriften anstalten Hällby, sommarvikariat

Anstalten Hällby Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvårdens viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för fängelser, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om anstalten Hällbys verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/hallby/#om

Arbetsbeskrivning

Som produktionsledare har du direktkontakt med våra intagna i anstaltens arbetsdrift. Du ska tillsammans med övrig personal i arbetsdriften introducera och handleda intagna inom den sysselsättning som finns i anstalten Hällby. I den dagliga kontakten med de intagna innebär ditt arbete att bidra till intagnas lärande men också till att de intagna reflekterar över sin situation.

Du som produktionsledare ansvarar för den dagliga driften, vilket bland annat innebär att planera, fördela arbete samt säkerställa att leveranser sker enligt avtal. Du är även med själv och deltar i produktionsarbetet. Huvudinriktningen inom produktionen är monterings- och förpackningsarbete, där praktiskt handlag är en förutsättning. Skötsel av arbetsdriftens lokaler, förråd och maskiner samt kvalitetskontroll ingår vidare i arbetsuppgifterna. I aktuell befattning ingår även ansvar för anstaltens externa kontakter med nuvarande och kommande kunder. Visst administrativt arbete ingår och du ska också medverka till att säkerheten i anstalten upprätthålls och att säkerhetsbestämmelserna i arbetet efterlevs.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och har väl grundade och tydliga värderingar. I stressituationer är du lugn, stabil och kontrollerad. Du har stor integritet och förmågan att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och anpassar ditt sätt att förmedla budskap utifrån mottagares förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet. Ett praktiskt handlag är förutsättning och vi ser gärna erfarenhet av praktiskt arbete.

Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du förväntas med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
• B-körkort

Meriterande
• Erfarenhet av liknande arbete
• Utbildning i kvalitetsarbete
• Relevanta språkkunskaper
• Medvetenhet om och förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra
•Truckkort

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2021-04-11
Referensnummer: C50110
Du är välkommen att söka:


Ansökan görs digitalt via rekryteringsverktyget Visma Recruit

Lön

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson

Lars Rubensson
Rekryterare
011-496 37 22
Lars.Rubensson@Kriminalvarden.se

Dennis Hermansson
Kriminalvårdsinspektör
077-22 80 800

Fackliga företrädare

Cecilia Nilsson
SEKO-Eskilstuna
077-22 80 800

Leif-Åke Edin
ST/OFR Eskilstuna
077-22 80 800

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.