Kriminalvarden.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig.

Kriminalvården logotyp

Samordnare till projekt för kontorsomställning

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Arbetsbeskrivning

Projekt Ny utformning av Kriminalvårdens huvudkontor arbetar med att ställa om en sedvanlig kontorsmiljö till aktivitetsbaserade arbetsplatser. Som projektdeltagare rapporterar du till projektledaren i det dagliga arbetet. Du planerar och genomför beställningar av externa företag och den interna arbetsdriften. Du ansvarar för flyttplanering samt annan behovsinventering som är nödvändig för att få underlag till utformning av arbetsplatsen. Det förekommer även en del arbetsuppgifter av rent praktisk natur.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom logistik eller likande och erfarenhet av att ha arbetat med arbetsdriften i Kriminalvården. Du är en bra administratör med goda kunskaper i excel och word samt Agresso och Raindance. Det är meriterande om du har erfarenhet av och är insatt i vad aktivitetsbaserat arbete och kontorsutformning kan innebära. Vi ser gärna att du har utbildning inom och erfarenhet av projektarbete. Arbetet kräver att du med hög integritet och uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift då det förekommer mycket kommunikation med företag och även med medarbetarna som berörs av förändringen. B-körkort är ett krav.

Stort vikt läggs vid personlig lämplighet vilket för oss innebär att du är noggrann, strukturerad och har god prioriteringsförmåga. Du är flexibel, kan snabbt byta fokus och sätta dig in i nya frågor och detta med fortsatt hög leverans. Du har en god förmåga att samarbeta och ett högt säkerhetsmedvetande.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet och vi förutsätter att du delar du Kriminalvårdens värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på att människan är utvecklingsbar.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 3-6 månader

Tillträde: 2017-10-01

Tidsbegränsta till: 2018-02-28

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-27
Referensnummer: A701326
Du är välkommen att söka:

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid
Kontorsarbetstid.

Kontakt

Kontaktperson

Kajsa Nilsson
Enhetschef
011-496 39 32

Eva-Lisa Högbom
Projektledare
073-071 35 54

Fackliga företrädare

Olof Carlstein
SEKO
077-22 80 800

Ulf Grahn
Saco-s
077-22 80 800

Gunilla Jonsson
OFR-S/ST
077-22 80 800

Övrigt

Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-101029

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.