Kriminalvården

Kriminalvarden.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig.

Kriminalvården logotyp

Semestervikarie fastighetsskötare Anstalten Tidaholm

Tidaholm Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Som medarbetare inom Kriminalvården arbetar du med ett komplext och intressant samhällsuppdrag och i ditt arbete hos oss har du chans att göra skillnad! Kriminalvårdens uppdrag är att omhänderta häktade samt verkställa påföljder såväl i fängelse som i frihet. Vårt mål är att våra klienter ska vara bättre rustade att leva ett liv utan kriminalitet och missbruk efter de avtjänat sitt straff. Genom vårt agerande bidrar vi till att minska risken för återfall i brott och därmed öka tryggheten i samhället.

Verksamhetsområde (VO) Tidaholm består av anstalten i Tidaholm med plats för 146 intagna, som är dömda till långa fängelsestraff. Anstalten har därmed en hög nationell säkerhetsklassificering. Anstalten leds av en kriminalvårdschef, som tillsammans med ledningsgruppen har det operativa ansvaret. Anstalten har drygt 200 anställda fördelade inom flera olika yrkesgrupper och kompetenser.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

Arbetsbeskrivning

Anstalten Tidaholm söker nu en semestervikarie för fastighetsskötsel. Arbetet innebär ett tätt samarbete med våra servicetekniker som har ansvar för verksamhetsanknuten fastighetsdrift såsom larm, lås, kamerautrustning, inredning samt övriga arbetsuppgifter inom ormrådet exempelvis traditionell fastighetsskötsel.

Sommarvikarien inom fastighetsskötsel kommer exempelvis utföra gräsklippning, sophantering samt enklare reparationer och underhåll vid felanmälan.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har lägst gymnasiekompetens med slutbetyg eller gymnasieexamen, gärna med inriktning el/tele/teknik alternativt annan praktisk inriktning eller utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. B-körkort är ett krav för att kunna utföra uppgifter som åligger i tjänsten. Kunskap och erfarenhet inom ovanstående områden eller av fastighetsskötsel är meriterande. Det är önskvärt att den sökande har truckkort och/eller lastmaskinsbehörighet.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du som söker är ansvarsfull, strukturerad, noggrann och självgående utifrån givna instruktioner, likväl som du ska ha god förmåga att samarbeta med andra. Du är stresstålig och kan hantera uppkomna problem utan att tulla på servicen eller säkerheten. Du ska ha goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift samt att det ses som önskvärt att den sökande behärskar engelska i både tal och skrift.

Vi förutsätter att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar. Vår arbetskultur präglas av humanitet och respekt för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vi som arbetar inom Kriminalvården tror på människans vilja och förmåga att förändras.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

• Tillträde: 2018-06-04.
• Lokal introduktion, v23-24, föregår sommarvikariatet.

Ansökan

Ansök senast: 2018-03-18
Referensnummer: A751873
Du är välkommen att söka:

Lön

Löneform: Månadslön
• Individuell lönesättning tillämpas.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid
• Måndag - fredag, kl 07.00-16.00

Kontakt

Kontaktperson

Peter Karlsson
Kriminalvårdsinspektör
0502-74 54 05

Lise-Lott Brakken
Personalhandläggare
0502-74 53 07

Fackliga företrädare

Christer Hallqvist
SEKO
0502-74 53 17

Peter Samuelsson
ST
0502-74 53 00

Stefan Svensson
Ledarna
0502-74 54 33

Övrigt

Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning. Denna tjänst är säkerhetsklassad och kräver svenskt medborgarskap.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Supporttelefon för sökande: 0771-101029

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Läs mer om verksamheten samt vår medarbetarpolicy