Kriminalvården logotyp

Senior handläggare med inriktning arbetsdrift

Senior handläggare med inriktning arbetsdrift

Sektionen för verkställighetsinnehåll i anstalt och häkte Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Tjänsten är placerad inom Sektionen för verkställighetsinnehåll på Kriminalvårdens huvudkontor.

Arbetsbeskrivning

Som senior handläggare arbetar du i ett team med uppgift att utveckla och kvalitetssäkra centrala processer inom arbetsdriften. Tillsammans med kollegor, stationerade på huvudkontoret respektive regionkontoren, verkar du aktivt med att utveckla processer för stöd och styrning utifrån strategiska inriktningar avseende arbetsdriftens affärsmodell där uppdraget är att öka anställningsbarheten för intagna genom att erbjuda möjlighet till arbetsträning och sysselsättning inom ramen för produkt- och tjänsteleverans för den öppna marknaden. Uppgifterna är av varierande karaktär där kvalificerat utredningsarbete och utveckling av centrala stöd- och styrsystem varvas med frågor av mer operativ eller förvaltande karaktär och där support till linjens chefer och medarbetare är vanligt förekommande. I rollen ingår också att vara kravställare av material och tekniska komponenter/processer.

Du kommer vara stationerad på huvudkontoret där du tillsammans med chef och kollegor bidrar till att det nationella utvecklingsarbetet avseende arbetsdriften bedrivs effektivt och samordnat och i linje med avdelningens prioriteringar. Tjänsten innefattar resor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som arbetar bra med andra och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. I arbetet ser du helheter och tar hänsyn till det större perspektivet samt ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser för att sedan anpassa dina handlingar till detta. Du har förmågan att tänka ur ett ekonomiskt perspektiv samt förstå och tillämpa affärsmässiga principer.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis teknik eller ekonomi, alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Erfarenhet av och kunskap om Kriminalvårdens arbetsdrift
• Erfarenhet av affärs- och produktutveckling
• Erfarenhet av projektledning
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av marknadsföring och kundrelationer

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Placeringsort Norrköping.

Ansökan

Ansök senast: 2021-09-22
Referensnummer: C61192
Du är välkommen att söka:


Ansökan görs digitalt via rekryteringsverktyget Visma Recruit

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Vilhelm Grevik
Sektionschef
073-3525078

Fackliga företrädare

Olof Carlstein
SEKO
077-22 80 800

Christine Nilsson
OFR-S/ST
077-22 80 800

Tina Olsson Sirén
Saco-s
077-22 80 800

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.