Kriminalvården

Kriminalvården logotyp

Service/säkerhetstekniker till anstalten Norrtälje

Service/säkerhetstekniker till anstalten Norrtälje

Anstalten Norrtälje Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Läs mer om anstalten Norrtäljes verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/norrtalje/#om

Kriminalvårdsanstalten Norrtälje är en sluten anstalt med omkring 200 platser. Vid anstalten bedrivs verksamhet för intagna vanligvis dömda till längre fängelsepåföljd än två år. Anstalten är uppbyggd kring olika specialavdelningar: sexualbrottsavdelning, behandlingsavdelning, normalavdelningar samt SRI-avdelning (särskilt resurskrävande intagna).Organisationen omfattar omkring 180 anställda och utöver detta ett antal vikarier. Anstalten är centralt belägen i norra utkanten av Norrtälje stad med goda kommunikationsmöjligheter.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara en av fyra servicetekniker. Två befintliga serviceteknikerna har olika inriktning med allsidiga arbetsuppgifter när det gäller fastighet/markskötsel . Den vi söker nu ska i huvudsak tillsammans med den tredje serviceteknikern arbeta med el/teleteknik, övergripande larmsystem, kameror, servrar, datorer i nätverk, telefoner etc.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar strukturerat och tar ansvar för dina arbetsuppgifter oavsett om du arbetar under tidspress eller ej. Du ett gott omdöme och har god samarbetsförmåga och ett serviceinriktat bemötande och har lätt för att anpassa dig till olika situationer som uppstår. Du ska även ha en fysisk status som möjliggör att arbeta fysiskt om situationen så kräver.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav

• Fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen

• Teknisk utbildning, el- eller annan inriktning, på lägst gymnasienivå

• Goda kunskaper i Svenska och engelska både i tal och skrift

• Arbetslivserfarenhet som säkerhetstekniker eller annan inriktning som arbetsgivaren bedömer relevant

• Erfarenhet av it-nätverksdragning

• Erfarenhet av el/tele teknik

• Vana att jobba i IT miljö

• Körkort B

Meriterande

• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller

• Erfarenhet av arbete med övergripande larmsystem såsom Lenell Onguard , CCTV-system ,VMWare, Windows server, praktisk eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

• Certifieringar på övergripande larmssystem såsom Lenell Onguard , CCTV-system , VMware,Windowsserver

• God kunskap om arbete i IT-miljö

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Tillträde enligt överenskommelse, Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan

Ansök senast: 2021-01-25
Referensnummer: C45826
Du är välkommen att söka:


Ansökan görs digitalt via rekryteringsverktyget Visma Recruit

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Måndag-fredag, flextid

Kontakt

Kontaktperson

Per-Göran Börstell
Kriminalvårdsinspektör
0176-788 13

Fackliga företrädare

John Lundell
OFR/ST
077-22 80 800

Sonny Swenzon
SEKO
077-22 80 800

Peter Karlsson
OFR/Ledarna
077-22 80 800

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll och personutredning kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.