Kriminalvården

Kriminalvarden.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Läs mer om cookies och hur vi skyddar dina personuppgifter.

Kriminalvården logotyp

Servicetekniker inom fastighet till anstalten Kumla

Servicetekniker inom fastighet till anstalten Kumla

Kumla Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Läs mer om anstalten Kumlas verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/kumla/#om

Verksamhetsområde Kumla är Kriminalvårdens största anstalt med ca 500 anställda. Anstalten är indelad i flera mindre enheter. De flesta enheter är inriktade mot klientnära säkerhetsarbete medan några enheter svarar för gemensam drift och service. Vi hyr våra lokaler av Specialfastigheter och har i samarbete med dem delat upp den inre fastighetsskötseln i olika ansvarsområden.

Arbetsbeskrivning

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för den inre fastighetsskötseln i enlighet med gällande gränsdragningslista med hyresvärden och utifrån lokal arbetsbeskrivning. Arbetsuppgifterna består av verksamhetsknuten fastighetsdrift som exempelvis låssystem, inredning samt övrigt förekommande fastighetsarbete. I arbetsuppgifterna ingår även att hantera och åtgärda felanmälningar från anstaltens övriga enheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är självgående, strukturerad och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Din arbetsinsats påverkar andra enheter både direkt och indirekt, därför ställs höga krav på god samarbetsförmåga och krav på att du är serviceinriktad. Du bör ha goda kunskaper i det svenska språket.

Krav:
• Fullständig gymnasieutbildning krävs. Utbildning med fastighetsteknisk inriktning på lägst gymnasienivå, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, krävs.
• B-körkort

Meriterande:
• Arbetslivserfarenhet inom fastighetsdrift/fastighetsservice
• Referenser som styrker att du har ett praktiskt handlag

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och din personliga lämplighet.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-11-13
Referensnummer: A909144
Du är välkommen att söka:

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Mikael Schyrman
Kriminalvårdsinspektör
077-22 80 800

Fackliga företrädare

Thomas Hagsten
SEKO
077-22 80 800

Jussi Jämsä
Ledarna
077-22 80 800

Jonas Wilén
ST
077-22 80 800

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Anstalten Kumlas befattningar är placerade i säkerhetsklass vilket innebär att även säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan anställning vinner laga kraft.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.