Kriminalvården

Kriminalvården logotyp

Servicetekniker inom Fastighet/IT till häktet Sollentuna

Servicetekniker inom Fastighet/IT till häktet Sollentuna

Häktet Sollentuna Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Läs mer om häktet Sollentunas verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/sollentuna/#om

Häktet Sollentuna tillhör Region Stockholm och är ett av Kriminalvårdens säkerhetshäkten. Häktet har 244 platser, varav 84 för intagna i gemensamhet och 160 för intagna med restriktioner. Av de 244 platserna utgör 25 särskilda ungdomsplatser. Häktet är beläget precis bredvid Sollentunas pendeltågsstation och det tar 16 minuter att ta sig till häktet T-centralen.

Arbetsbeskrivning

Som servicetekniker Fastighet/IT kommer du att arbeta med den tekniska förvaltningen i fastigheten. Det dagliga arbetet består främst av fastighetsskötsel kopplad till verksamheten vid häktet. Du är även ansvarig för den lokala behörighetsadministrationen, IT-support och service, felanmälningar samt felsökningar. Vidare är du ansvarig för inköp/installation och driftsättning av häktet Sollentunas IT-utrustning såsom telefoner, datorer, skrivare och kringutrustning. Du agerar teknisk support till ledningsgruppen och är kontaktperson till huvudkontoret samt regionkontoret.

Kvalifikationer

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Som servicetekniker Fastighet/IT tar du själv ansvar för dina uppgifter och behöver därför ha specialistkunskap och ha förmåga att själv strukturera och driva processer. Tillsammans med dina kollegor driver du verksamheten. Du har både interna och externa kontakter. Du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad samt lugn och stabil i stressituationer.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Stor vikt kommer läggas vid den personliga lämpligheten.

Vi söker dig som har:
• Fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen inom El-tele
• Eftergymnasial utbildning med inriktning fastighetstekniker
• Tidigare erfarenhet som anläggningsskötare av sprinkler och brandlarm
• Väldigt goda IT-kunskaper av att arbeta i windowsmiljö
• Väldigt goda kunskaper i svenska och engelska språket i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har:
• Tidigare erfarenhet av underhåll av fastighet

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2020-07-15
Referensnummer: A963468
Du är välkommen att söka:

Lön

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Johan Olander
Kriminalvårdsinspektör
08-559 456 40
johan.olander@kriminalvarden.se

Marjan Fadirouz
Personalhandläggare
08-559 456 45
marjan.fadirouz@kriminalvarden.se

Fackliga företrädare

Håkan Jansson
Ledarna
08-559 456 00
hakan.jansson2@kriminalvarden.se

Hannah Wejke
OFR/ST
08-559 456 00
hannah.wejke@kriminalvarden.se

Kurbangeldy Djumaev
SACO
08-559 456 00
kurbangeldy.djumaev@kriminalvarden.se

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.