Kriminalvården

Kriminalvården logotyp

Servicetekniker till anstalten Hall

Servicetekniker till anstalten Hall

Region Stockholm Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes och utrikes transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Anstalten Hall är ett fängelse med 171 platser i säkerhetsklass 1. Här placeras intagna med särskilda villkor om hög säkerhet. Samtliga, med undantag av 30 som har specialplats, sysselsätts i arbetsdriften som består av plastindustri, montering/förpackning, tvättindustri, ljustillverkning och keramisk verkstad.
Anstalten, som står inför en spännande fas med bland annat nybyggnation och utökat antal platser, är belägen i Södertälje fem kilometer från stadskärnan.

Läs mer om Krimprods verksamhet: https://www.krimprod.se/

Arbetsbeskrivning

Som servicetekniker inom produktionsavdelningen ingår du i ett arbetslag med 14 produktionsledare. I dina arbetsuppgifter ingår ansvar för tvättens el-ångpannor och ångsystem, maskinparken i tvätten (industritvätt) och plastindustrin samt alla kompressorer som försörjer hela arbetsdriften med tryckluft. Detta inkluderar även en kylanläggning som försörjer plastindustrin.

Du kommer att ansvara för den fysiska arbetsmiljön och säkerställa att arbetsdriften följer och uppfyller lagar, förordningar, miljö- och arbetsmiljökrav samt är i linje med ambitionsmålen för hållbarhet. I arbetet ingår uppgifter såsom underhåll av maskiner, inköp av reservdelar och kemikalier, att teckna serviceavtal för nya maskiner och se till att redan tecknade serviceavtal efterföljs, omvärldsbevakning inför nya leverantörsupphandlingar samt att utbilda personalen kontinuerligt, så att de har grundläggande och aktuella kunskaper om maskinparken och kemikalier.

Kvalifikationer

Rollen som servicetekniker ställer stora krav på att du förstår komplicerade språkliga underlag, både talade och skrivna, då du kommer att handha lagstadgade krav på dokumentering, t.ex. upprättande och kontinuerlig uppdatering av tillsynsjournal, driftjournal och skötselinstruktioner för ångpannor och dess tillhörande ångsystem m.m. Du ska kunna producera egna dokument av hög kvalitet och ha förmåga att planera, organisera och prioritera arbete på ett effektivt sätt. Du arbetar bra med komplexa frågor, tar ansvar för dina uppgifter, anstränger dig för att leverera lösningar och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du bör även ha en fysisk status som möjliggör att agera fysiskt om situationen så kräver.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen
• Arbetslivserfarenhet med inriktning mot maskin och teknik
• Goda kunskaper inom teknisk dokumentation
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
• God datorkunskap och kunskaper i Microsoft Office

Det är meriterande om du har:
• Eftergymnasial utbildning inom maskin och teknik eller motsvarande
• Arbetslivserfarenhet som servicetekniker eller liknande
• Erfarenhet av felsökningar och prestandaanalyser
• Erfarenhet av arbete med ångpannor och trycksatta kärl
• Erfarenhet av elarbete
• Utbildning i Lean
• Kunskaper om ISO 9001 och ISO 14001
• Kunskap i systematiskt arbetsmiljöarbete

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Enligt överenskommelse. Tillsättningen kan komma att föregås av provanställning

Ansökan

Ansök senast: 2020-12-02
Referensnummer: A986596
Du är välkommen att söka:


Ansökan görs digitalt via rekryteringsverktyget Visma Recruit

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Anna Söderström
Kriminalvårdsinspektör
08-559 399 22
anna.soderstrom@kriminalvarden.se

Niclas Ingesson (facklig)
Ledarna
08-559 39 931

Fackliga företrädare

Erik Johansson
Ordförande (Hall) Seko
08-559 399 09
Erik.Johansson@kriminalvarden.se

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

I rollen som servicetekniker behöver du ha fullständig gymnasiekompetens, läs mer om det här: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/yrkesroller/kriminalvardare/utbildningskrav-for-kriminalvardare/
Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.