Kriminalvården

Kriminalvården logotyp

Servicetekniker till anstalten Norrtälje

Servicetekniker till anstalten Norrtälje

Anstalten Norrtälje Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Läs mer om anstalten Norrtäljes verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/norrtalje/#om

Kriminalvårdsanstalten Norrtälje är en sluten anstalt med omkring 200 platser. Vid anstalten bedrivs verksamhet för intagna vanligvis dömda till längre fängelsepåföljd än två år. Anstalten är uppbyggd kring olika specialavdelningar: sexualbrottsavdelning, behandlingsavdelning, normalavdelningar samt SRI-avdelning (särskilt resurskrävande intagna).Organisationen omfattar omkring 180 anställda och utöver detta ett antal vikarier. Anstalten är centralt belägen i norra utkanten av Norrtälje stad med goda kommunikationsmöjligheter.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara en av tre servicetekniker. De två befintliga serviceteknikerna har olika inriktning såsom säkerhetsteknik/it. Den vi söker ska vara utbildad elektriker, ha erfarenhet av felsökning inom el och telefoni samt allsidiga hantverkarkunskaper avseende arbete med VVS ovanför vattenlås, låsbyten och uppsättning samt demontering av cellinredning. I rollen ingår också arbete med hantering av felanmälan, ansvar för hantering av beställningar, arbetsledning av intagna vid miljöstation och tillsyn över externa hantverkare som utför uppdrag åt hyresvärden. Som servicetekniker arbetar du också med markunderhåll avseende gräs, träd och snö med hjälp av erforderliga maskiner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter samt är strukturerad och självgående. Du ska även ha en fysisk status som möjliggör att agera fysiskt om situationen så kräver.

Krav

• Fullständig gymnasiekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen (högskoleförberedande examen eller yrkesexamen. Utländska betyg skall vara validerade motsvarande lägst yrkesexamen samt därutöver minst godkänd i svenska som andra språk 1/A).


• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift

• Utbildad elektriker

• B-Körkort

• Erfarenhet av felsökning el/tel, nätverksdragning


Meriterande

• Förarbevis truck/traktor

• Arbetslivserfarenhet i arbetsledande funktion

• Erfarenhet av markunderhåll avseende gräs, träd och snö med erforderliga maskiner

• Arbetslivserfarenhet inom kriminalvården

• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller

• Allmänna hantverkskunskaper i arbete med fastighetsunderhåll såsom VVS från vattenlås, service på lås , låsbyten, etcetera

• Erfarenhet av arbete i digitala system för felanmälningar och beställningar

• God kunskap om arbete i IT miljö

• Kunskaper i UBW

• Kunskaper i Proceedo


För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan

Ansök senast: 2021-01-25
Referensnummer: C45777
Du är välkommen att söka:


Ansökan görs digitalt via rekryteringsverktyget Visma Recruit

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Måndag-fredag, flextid

Kontakt

Kontaktperson

Per-Göran Börstell
kriminalvårdsinspektör
0176-788 13

Fackliga företrädare

John Lundell
OFR/ST
077-22 80 800

Sonny Swenzon
SEKO
077-22 80 800

Peter Karlsson
OFR/Ledarna
077-22 80 800

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.