Kriminalvården logotyp

Servicetekniker till Häktet Göteborg

Servicetekniker till Häktet Göteborg

Häktet Göteborg Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om häktet Göteborgs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/goteborg/#om

Häktet Göteborg är ett av fem säkerhetshäkten i Sverige och tar emot häktade med restriktioner. Häktet ligger i Kriminalvårdens hus och har 344 ordinarie platser.

Se vad våra medarbetare gör och vad de tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss

Arbetsbeskrivning

Du kommer vara anställd som servicetekniker och ingå i gruppen för drift, underhåll och utveckling. Som servicetekniker kommer du vara placerad i kriminalvårdens hus och svara för både Frivården Göteborg och Häktet Göteborg.

Arbetsområden och uppgifter kan skifta efter verksamheternas behov. Du kommer bland annat att ingå i inköpsorganisationen och hantera felanmälningar för konferenssystem, telefoni och datorer. Du stöttar och bistår kollegor i mindre och större projekt. Du kommer även arbeta med utveckling av kontorsmiljö och arbetsplatser, likväl som hantera felanmälningar i fastighetsdrift. I arbetet ingår även att tillsammans med chef/kriminalvårdsinspektör ansvara för att i linje med kriminalvårdens behov planera och organisera både större och mindre projekt och kravställningar som genomförs av entreprenör. Arbetet utförs i en högssäkerhetsanläggning med ett avancerat säkerhetssystem.

Kvalifikationer

Du kommer ha flera uppdragsgivare, hantera flera ärenden parallellt och ha mycket kontakter med både kriminalvårdens personal, entreprenörer och uppdragstagare. Vi letar efter dig som har en fallenhet för teknik, har lätt att förklara och översätta den tekniska processen, god samarbetsförmåga och en vilja ge god service till medarbetarna och anstränger dig för att leverera lösningar. Vi ser också att du har en hög säkerhetsmedvetenhet och ett praktiskt handtag. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter, är strukturerad och självgående. Du kan komma att formulera rutiner och instruktion för tekniskt utrustning vilket kräver en god förmåga att utrycka sig i skrift.

Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper.

Krav:
• Fullständig gymnasieexamen
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• Kunskaper inom relevant område, så som IT teknik, fastighetsdrift

Meriterande:
• Högskoleutbildning inom teknik och säkerhet alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Erfarenhet av arbete inom högsäkerhetsanläggning.
• Erfarenhet av passagesystem.
• Erfarenhet av beställningar och fakturering.
• Erfarenhet av IT i en servicefunktion

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Omgående eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2021-04-20
Referensnummer: C51927
Du är välkommen att söka:


Ansökan görs digitalt via rekryteringsverktyget Visma Recruit

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid
måndag till fredag

Kontakt

Kontaktperson

Mattias Johansson
Kriminalvårdsinspektör
031-7529451
mattias.johansson7@kriminalvarden.se

Stefan Tungström
Handläggare rekrytering
0702740430
stefan.st.tungstrom@kriminalvarden.se

Fackliga företrädare

David Nordlander
ST/OFR
031-7529494

Stefan Römer
Seko
031-7529503

Ulla Beth Karlsson
SACO
031-752 98 95

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll och personutredning kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.