Kriminalvarden.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig.

Kriminalvården logotyp

Servicetekniker, vikariat, anstalten Fosie

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

Arbetsbeskrivning

Kriminalvården arbetar med ett komplext och intressant samhällsuppdrag där du kommer att vara en viktig del. Vi erbjuder många olika arbetsuppgifter och utvecklingsmöjligheter baserat på individuell kompetensutveckling.
Kriminalvården ger dig förtroendet att inom ramen för ditt uppdrag ansvara för dina arbetsuppgifter och bidra till verksamhetens utveckling. Serviceteknikern arbetar i nära samarbete med övrig
personal på anstalten. Du kommer att arbeta inom ett brett arbetsområde med allt från traditionella
fastighetsskötaruppgifter så som halkbekämpning, gräsklippning och skötsel av ytterområden, till att ta in anbud, skriva beställningar och hantera fakturor. Brandskydd, låssystem och passagesystem ingår också i dina ansvarsområden. Du hanterar felanmälan, felsökning, reparation
och underhåll utifrån given gränsdragningslista. Arbetet innebär även att utveckla och förbättra rutiner kring förekommande arbetsuppgifter samt felsökning och support. Fastighetsteknik är en uttalad servicefunktion inom hela serviceområdet.

Kvalifikationer

För tjänsten som servicetekniker söker vi en ansvarsfull och positiv person med vilja, kreativitet samt förmåga att utveckla sig själv och sitt arbete. Periodvis är arbetet intensivt vilket kräver att du har en hög stresstålighet samt god förmåga att prioritera och arbeta strukturerat. Du har lägst examen från gymnasieprogram, vidareutbildning med inriktning mot drift/underhåll eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Önskvärt är erfarenhet av säkerhetstekniska system då samverkan med säkerhetfunktioner är en central del av arbetet. Erfarenhet av arbete som service/fastighetstekniker är önskvärt, likaså erfarenhet av tidigare arbete
inom Kriminalvården. Som person är du initiativrik, självgående, säkerhetsmedveten, flexibel och har mycket god samarbetsförmåga. Du har god förmåga att uttrycka dig i svenska språket, såväl i tal som i skrift. Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn och respekt för individen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 6 månader eller längre

Enligt överenskommelse

Tidsbegränsta till: 2018-02-28

Ansökan

Ansök senast: 2017-07-23
Referensnummer: A692158
Du är välkommen att söka:

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid
För arbetet tillämpas flexibel arbetstid för att på bästa sätt matcha arbetstiden mot arbetsuppgifterna.

Kontakt

Kontaktperson

Peyman Damirchi
Kriminalvårdsinspektör
040-69 274 82

Fackliga företrädare

Marwan Said
SEKO
040-69 274 01

Bertil Gerard
SACO
040-69 274 01

Lars Halik
OFR-s/ST
040-69 274 01

Övrigt

Inom Kriminalvården erbjuds bra vilkor för bland annat friskvård, arbetstid, semester och pension. Läs mer om fördelar på www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-101029

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.