Kriminalvården

Kriminalvarden.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Läs mer om cookies och hur vi skyddar dina personuppgifter.

Kriminalvården logotyp

Sjuksköterska, VO Göteborg Syd

Regionkontoret Väst Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes och utrikes transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättsäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

VO Göteborg Syd består av anstalterna Högsbo och Sagsjön. Högsbo är en anstalt med 83 platser för män och Sagsjön har 35 platser för kvinnor fördelade på en sluten och en öppen avdelning.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en sjuksköterska på A Högsbo.
Har du tålamod att försöka vinna förtroende, att motivera till ett hälsosammare liv och att värna sin egen hälsa? Är du självständig och trivs med att arbeta dagtid?
I så fall har du goda möjligheter att känna tillfredsställelse med arbetet hos oss och bör definitivt överväga att söka tjänst som sjuksköterska inom Kriminalvården.
Kriminalvården bedriver viss öppen hälso- och sjukvård vilket innebär att alla anstalter och häkten har sjukvårdsmottagningar där de intagna kan söka vård. Som sjuksköterska har du dels en egen mottagning för bedömning av lättare åkommor, men du bedömer även vilka sökande som ska träffa läkare. Det innebär att du arbetar med både somatisk och psykiatrisk hälso- och sjukvård för de intagna, assisterar vid läkarmottagning samt administrerar läkemedel i första hand genom dosdispensering. Dokumentation sker i PMO patientdatajournal.

Kvalifikationer

Du skall vara legitimerad sjuksköterska och om du har erfarenheter av akutsjukvård, beroendevård eller hälso- och sjukvård är det meriterande. Arbetet är mycket självständigt och då du ibland är ensam i tjänst med medicinsk utbildning är det viktigt att du har god förmåga att arbeta tillsammans med andra yrkeskategorier och att förmedla dina kunskaper. Vi fäster stor vikt vid att du är professionell i din yrkesroll där det ingår att göra medicinska prioriteringar, vara flexibel i patientkontakten men ändå sätta tydliga gränser för vad sjukvård innebär samt att ha en god empatisk förmåga.
B-Körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare


Tillträde snarast efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-04-14
Referensnummer: A862109
Du är välkommen att söka:

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid
Måndag - Fredag

Kontakt

Kontaktperson

Linda Hilmarsson
Kriminalvårdschef
0317529092
linda.hilmarsson@kriminalvarden.se

Fackliga företrädare

Ullabeth Karlsson
SACO
031-752 98 95

Urban Karlsson
OFR
0521-74 25 82

Gunnar Magnusson
SEKO
0772280800

Övrigt

Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-693 693

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.


Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.