Kriminalvården logotyp

Verksamhetsanalytiker till E-bojan

Verksamhetsanalytiker till E-bojan

Sektionen för klientsystem Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Tjänsten är placerad på Sektionen för klientsystem som har uppdraget att utveckla och förvalta Kriminalvårdens klientadministrativa system för frivård, häkte och anstalt. Det innebär att systemen stödjer det klientnära arbetet och är funktionellt för användarna, samt tillgodoser interna och externa aktörers behov av kvalitetssäkrad information.

Arbetsbeskrivning

E-bojan är sammankopplad med andra system och har omkring 700 användare. I ditt uppdrag kommer du att bidra till att utveckla systemstödet, supportera medarbetare som använder e-bojan och ha kontakt med systemets leverantör och underleverantör. Du kommer samarbeta med många olika kompetenser och vara en kunskapsresurs med dina erfarenheter från Kriminalvård. I utvecklingsuppdrag kommer du att analysera verksamhetens behov och omvandla dessa till krav samt genomföra tester för att säkerställa att systemstödet fungerar som det ska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som arbetar bra med andra människor och som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Du tar ansvar för din uppgift. Strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Vidare planerar, organiserar och prioriterar du arbetet på ett effektivt sätt. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar samt ser till helheter och tar hänsyn till det större perspektivet.

Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du förväntas med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Vi söker dig som har:
• Fullständig gymnasiekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen
• Grundläggande IT-kompetens och ett tekniskt intresse
• Erfarenhet av arbete inom Kriminalvården
• Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av att ha arbetat med support och användarstöd
• Erfarenhet av att ha tagit fram utbildningsmaterial och utbildat andra
• Erfarenhet av arbete med elektronisk övervakning

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Tillträde enligt överenskommelse
Placeringsort Norrköping

Ansökan

Ansök senast: 2021-09-28
Referensnummer: C62269
Du är välkommen att söka:


Ansökan görs digitalt via rekryteringsverktyget Visma Recruit

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Jonas Jarnbjer
Chef för sektionen för klientsystem
011-496 30 59

Fackliga företrädare

Olof Carlstein
SEKO
077-22 80 800

Tina Olsson Sirén
Saco-s
077-22 80 800

Christine Nilsson
OFR-S/ST
077-22 80 800

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.