Kriminalvården

Kriminalvarden.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Läs mer om cookies och hur vi skyddar dina personuppgifter.


Vik. Kock VO Skogome

Vik. Kock VO Skogome

Skogome Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Anstalten Skogome är en del av Kriminalvården, Region Väst, och består av en anstalt med 168 sexualbrottsplatser fördelat på en sluten och en öppen del. Anstalten inrymmer även en mindre avdelning om 18 platser för klienter med behov av psykiatrisk omvårdnad. Verksamhetsområdet har idag ca 150 anställda.

Arbetsbeskrivning

Som kock kommer du att arbeta med traditionella arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, inköp, beredning och städning av kök. Tillagning av dietkost och annan specialkost förekommer dagligen. Som kock i anstaltens kök handleder du även klienter i sedvanliga arbetsuppgifter i storkök.
Arbetstiderna är förlagda till enbart dagtid med tidigaste start klockan 07.00 och senast avslut klockan 17.00. Helgtjänstgöring om varannan helg ingår.

Kvalifikationer

Grundläggande krav är hotell- och restaurangprogrammet på gymnasienivå eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet från arbete i kök, restaurang eller arbete i storkök är meriterande.
Du är tydlig och stabil samt kan sätta gränser. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och stresstålig. Du ska ha goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift samt grundläggande datakunskaper. Mångkulturella erfarenheter och språkkunskaper är meriterande. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten och förutsätter att Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på att människan är utvecklingsbar.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Tillträde den 2019-10-01 eller enligt överenskommelse

Tidsbegränsat till: 2019-12-31

Ansökan

Ansök senast: 2019-09-01
Referensnummer: A895313
Du är välkommen att söka:

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Schema
Oregelbunden arbetstid

Kontakt

Kontaktperson

Christian Strandberg
Kriminalvårdsinspektör
031.752 9605

Fackliga företrädare

Ylva Löfgren
SEKO
nås via växeln

Linnea Berghäll
OFR/S
nås via växeln

SACO representant
Nås via växeln

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då utförs en säkerhetsprövning med registerkontroll innan beslut om anställning fattas. I dessa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.


Ett jobb för dig!

Skicka en påminnelse till dig själv eller tipsa en kompis.

Skicka länk

Genom att klicka "skicka länk" godkänner du att dina uppgifter skickas över internet via epost.