Kriminalvården logotyp
Kriminalvården logotyp

Frivården Hudiksvall

Frivården Hudiksvalls upptagningsområde är kommunerna Bollnäs, Hudiksvall, Ljusdal, Nordanstig, Ovanåkers och Söderhamn.

Kontakt och hitta hit


Besöksadress

Bjälkgatan 1

824 43 Hudiksvall

Post

Box 1113

824 13 Hudiksvall

Leveransadress

Bjälkgatan 1

824 43 Hudiksvall

Telefon och fax

Tel 077-228 08 00

Fax 0650-57 80 20

GPS

Lat 61,724121

Lon 17,106683


VÄGBESKRIVNING

Frivårdens lokaler är centralt beläget i Hudiksvall, rakt över järnvägsstationen/resecentrum. Besöksadressen är Bjälkgatan 1.

Skicka e-post till frivårdskontoret

Jag har läst och godkänner vilkoren för personuppgifter i länken nedan
Googles platskarta över Frivården Hudiksvall

Verksamhet


Behandlingsprogram

Klienter som tillhör Frivården Hudiksvalls upptagningsområde har även möjlighet att delta i Frivården Gävles programverksamhet då verksamhetsområde Gävle består av två frivårdskontor.

Övervakningsnämnd

Närmaste övervakningsnämnd är övervakningsnämnden i Gävle. Nämnden har ordinarie sammanträde en gång i månaden, tisdagar i Hudiksvall.

Utrustat med videokonferens

Nej

Organisation och funktion

Frivården Hudiksvall arbetar med frivårdspåföljder, utredningar, intensivövervakning med elektronisk kontroll och övervakning av klienter med villkorlig frigivning.

En viss geografisk uppdelning finns i verksamheten för att upprätthålla kontinuitet mot klienter och samarbetspartners. Samtliga handläggare arbetar med de flesta vanligtvis förekommande arbetsuppgifterna inom frivårdens verksamhet. Frivården har två handläggare som arbetar med Intensivövervakning över hela vårt upptagningsområde. Frivården Hudiksvall har 13 medarbetare.