Kriminalvården

Kriminalvarden.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Läs mer om cookies och hur vi skyddar dina personuppgifter.

Kriminalvården logotyp

Webbplatsen finalist i EPiServer Awards

24 oktober 2014

Vår nya webbplats är nominerad i EPiServer Awards 2014 för bästa webb inom Offentlig sektor.

 

- Vi är väldigt stolta över nomineringen och det är extra roligt att den nya webben är finalist eftersom vi har arbetat hårt för att målgruppsanpassa webbplatsen och byggt den på en grundlig analys av våra besökare, säger Helen Jorpes som har arbetat med framtagningen av nya webben.

- Kriminalvården är en mycket stor arbetsgivare med cirka 11 000 anställda. Med webbens nya utseende visar vi på bredden i verksamheten och lyfter fram de som gör vår kriminalvård en av de bästa i världen – våra medarbetare, säger Pelle Ekman, Kriminalvårdens informationschef.

- Vår nya webb ser inte ut som en traditionell myndighetswebb och det är också meningen! Kriminalvården är inne i ett stort förändringsarbete, en modern myndighet håller på att växa fram och det ska märkas i vår kommunikation framöver.

Den 12 november avgörs tävlingen med röster från en jury men även via webbröster. Vill du rösta på kriminalvarden.se kan du göra det här.