Kriminalvården

Stockholm Pride Parad

30 juli 2015

Årets Stockholm Pride avslutas på lördag den 1 augusti med Pride Parad. Välkommen att delta under Kriminalvårdens banderoll.

Välkommen att delta i paraden under Kriminalvårdens banderoll!

Återigen deltar Kriminalvården i Stockholm Pride Parad. Paraden startar lördag klockan 13.00 från Mariatorget på söder i Stockholm.

I år, liksom förra året, deltar Kriminalvården med en lastbil och DJ. Tillsammans med alla andra deltagare i tåget och de många tusen åskådarna står vi upp för mänskliga rättigheter och skapar en folkfest längs Stockholms gator, från Söder till Östermalms idrottsplats. Genom att stå upp för mångfald och goda värderingar visar vi att Kriminalvården vill vara en trovärdig samhällsaktör och en modern, attraktiv arbetsgivare.

Generaldirektör Nils Öberg deltar:
- För mig handlar paraden om alla människors lika värde. Därför är det viktigt att Kriminalvården deltar. Det är en aktiv handling som är värdefull för mig och många andra.

Lördag den 8 augusti är det Pride-parad i Malmö. Då är det ett nytt tillfälle att gå i paraden under Kriminalvårdens banderoll. Kom gärna dit också!