Kriminalvården

Kriminalvarden.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Läs mer om cookies och hur vi skyddar dina personuppgifter.

Kriminalvården logotyp

Årets första Omkrim är här!

18 februari 2016

Det mesta får plats i Kriminalvårdens personaltidning Omkrim. Här trängs nya datasystem och centraliserad organisation med medryckande Bollywood-dans och dramatiska hjärtstopp.

Klicka på bilden för att läsa hela tidningen.

Många långsiktiga projekt inom Kriminalvården blir verklighet just i år. Personaltidningen Omkrim berättar i årets första nummer om hur både personalens och intagnas IT-miljö förbättras. Du får också veta mer om hur transportförarnas vardag förändras och hur ett nytt sätt att planera klienternas tid inom Kriminalvården förhoppningsvis ska leda till färre återfall i brott.

För att inte läsarna ska drunkna i olika projektförkortningar finns det även mer verksamhetsnära reportage. Läs om Josefin som kickar igång de intagna på Hinseberg med gungande Bollywood-dans. Ta del av Pers fina berättelse om när han räddar livet på en klient. Och ta reda på varför hertiginnan av Cornwall – Camilla Parker Bowles – har en väska som det står stöldgods på.