Kriminalvården

Kriminalvården logotyp

Pris för event på Stockholms central

8 december 2017

I går tog Kriminalvården silver i Magnet Awards. – Jag är väldigt stolt över mina kollegor på kommunikation och HR men framförallt över alla våra medarbetare, säger Kicki Wallmo, enhetschef på Kommunikationsavdelningen.

Lars Hörnström, grafisk formgivare, och Monica Sten, kommunikatör, tog emot priset.

Magnet awards är en tävling där Sveriges arbetsgivare gör upp om de bästa kommunikationslösningarna. Andra vinnare i tävlingen var till exempel Försvarsmakten, Skanska, Tele2, Sveriges Radio och McDonalds.

Med motiveringen "Denna arbetsgivare gör alla rätt när man manifesterar arbetslivet i denna verksamhet, och hur man kan bidra till att Bryta den onda cirkeln. Både eventets innehåll, live-känsla och själva kanalvalet imponerar stort på juryn som tycker att silvermedaljören spelar i en alldeles egen division. Det hedrande omdömet gäller kunskapandet, kreativiteten, symboliken samt förmågan att häva fördomar kring en arbetsplats och få människor att förstå och sluta upp kring ett mycket viktigt samhällsuppdrag."

– Framgången på Stockholms central bygger på våra fantastiska medarbetare, säger Kicki Wallmo.

– Fantastiskt roligt, säger Kicki Wallmo.

– Det här är ett kvitto på att hårt arbete lönar sig. Att öka kännedomen om Kriminalvården i samhället är viktigt, både för att vi ska kunna behålla och rekrytera nya medarbetare och för att visa andra att svensk kriminalvård är viktig för hela samhället.