Kriminalvården logotyp
Kriminalvårdens utställningstrailer står på ett torg bland människor.

Krim:tour rullar ut på vägarna igen

29 januari 2020

Vårens uppdrag är att väcka nyfikenhet för kriminalvård och att öka intresset för Kriminalvårdens lediga tjänster. Trailern gör sitt premiärstopp i Motala redan torsdag den 30 januari och sedan följer en fullspäckad februarimånad med fokus på sommarvikariekampanj.

Lägg Drottningtorget i Göteborg den 5:e, Medborgarplatsen i Stockholm den 7:e och Vågtorget i Örebro den 12:e februari på minnet! Då gästar den rullande utställningen Krim:tour just de platser där många människor passerar och möts på väg till och från universitet, jobb eller andra aktiviteter.

– Vi kan lova att vi har ansträngt oss lite extra och hoppas att många vill komma och träffa oss, säger Ulrika Ohlson, kommunikationsdirektör.

Folkfest är alltid roligt och Kriminalvården vill vara med!  I år rullar trailern in både på Svenska Rallyt i mitten av februari och står i målområdet i Mora under hela Vasaloppsveckan.

– Här tror vi på aha-upplevelser hos en publik som kanske inte träffat oss tidigare, fortsätter Ulrika Ohlson.

Den 25 april medverkar Kriminalvården på Försvarsmaktens dag på Revingehed och i juni finns myndigheten representerad med trailern tillsammans med Polisen och Försvarsmakten på Järvaveckan.

Håll koll på stoppen här. Turnéplanen uppdateras fortlöpande och nya orter kommer till beroende på behov och efterfrågan.